Home > Lifestyle > Stiri > Obiectele cu cele mai frumoase povesti din licitatia Tabu

Obiectele cu cele mai frumoase povesti din licitatia Tabu

1. Romanita Iovan a donat o papusa din celebra ei colectie de papusi din portelan.

2. Radu Afrim a donat premiul Uniter pe care l-a primit in 2006 pentru cel mai bun regizor si haina George Enache pe care a purtat-o cu acea ocazie.

3. Andi Vasluianu a donat si el un trofeu: premiul CineMAiubit castigat in 2003.

4. Gabriela Vranceanu Firea, vedeta Tabu de pe coperta numarului de noiembrie, a donat pixul Montblanc care a insotit-o pe intreg parcursul ei la emisiunea “Stirea zilei”, si cartea “Observator” a carei autoare este, cu autograf.

5. Actorul Adrian Vancica, pe care l-ati vazut in “Hartia va fi albastra”, “Amintiri din Epoca de Aur” si “Boogie”, a donat primul portofel pe care si l-a cumparat vreodata, pe vremea cand era inca student.

6. Nicoleta Luciu, vedeta de pe coperta revistei Tabu de octombrie, a donat un obiect foarte drag ei: un inel primit cadou de la sora sa, Iuliana, cand aceasta si-a deschis propria afacere cu bijuterii. Inelul Nicoletei este insotit de o scrisoare emotionanta care spune povestea obiectului.

7. Malvina Cservenschi a fost una dintre cele mai mari sustinatoare ale sale-ului caritabil Tabu. Ea a fost cea care a alertat colegii TVR ca avem nevoie de ajutor, a donat o multime de lucruri. Printre ele, trei mici bratari rosii pe care le-a facut chiar ea.

8. Zoli Toth de la Sistem este de multa vreme un prieten al revistei. A aparut in mai multe randuri in Tabu, ne-a povestit toate cele, iar acum s-a alaturat initiativei noastre donand un obiect foarte drag si semnificativ pentru el: perechea de jeans pe care a purtat-o atunci cand Sistem si Luminita Anghel au castigat locul III la Eurovision cu melodia “Let me try”.

9. Dragos Bucurenci a fost o vreme colegul nostru de hol, a scris pentru Tabu, a consiliat revista pentru numerele eco si a aparut in diverse posturi in revista de-a lungul timpului. Donatia lui, Sonetele lui Shakespeare, a generat deja o lupta aprinsa intre licitatori.

Articole asemanatoare
Dieta Nicoleta Luciu: 35 de kg in 2 luni!
Grand Cinema & More aniverseaza 400 de reprezentatii din cadrul stagiunii de evenimente culturale
COSMAR pentru NICOLETA LUCIU: accidentul fiului ei cel mare!
Spectacole de teatru pe scena Grand Cinema & More

Comenteaza acest articol

Obiectele cu cele mai frumoase povesti din licitatia Tabu

by realitatea   1 min
0