Home > Agenda > stiri > Andreea Marin a plecat din ROMÂNIA! Află care este MOTIVUL!

Andreea Marin a plecat din ROMÂNIA! Află care este MOTIVUL!


Andreea Marin a decis să ia o pauză și să zboare peste Ocean. Vedeta va lua parte, în Canada, și la un curs de ”life coaching”.

”Dragii mei, am plecat o săptămână peste Ocean, de unde vă voi scrie mai rar, am de învățat lucruri noi acolo și mă voi concentra pe ceea ce am de făcut, oferindu-mi totodată și un timp de odihnă în timpul rămas din fiecare zi. A fost o perioadă plină și am nevoie să revin cu forțe proaspete, de revenirea la echilibru. În paralel, am început un curs canadian de Life Coaching și e o experiență extrem de interesantă, abia aștept să v-o împărtășesc. Dar toate la timpul potrivit. Duminică voi posta o … Surpriză. Vă îmbrățișez cu drag, Andreea”, le-a transmis ”Zâna” prietenilor din spațiul virtual.

Articole asemanatoare
Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii
Cura de detoxifiere a Andreei Marin! Cat dureaza si in ce consta
Tare! Ce zice mama lui BANICA despre ANDREEA MARIN!
ANDREEA MARIN – marele secret al dietei ei!

1 Response

  1. Daniel

    Asta ne mai lipsea noua romanilor, inca un ”coci”: care sa pape banii fara sa transpire, pe seama fraierilor! Si asta in timp ce tinerii nostri geniali sunt siliti sa ia calea strainatatii ptr un loc de munca, in care sa fie retribuiti conform valorii lor! Se umple Romania de non-valori! )

Comenteaza acest articol

Andreea Marin a plecat din ROMÂNIA! Află care este MOTIVUL!

by   <1 min
1