Tabu
Image default
lifestyle

Elementele esențiale de îmbrăcăminte pentru bebeluși – Ghid pentru cadouri

Ceea ce au nevoie neapărat un cuplu de proaspăt părinți este somn. Dar deoarece acest lucru nu poate fi împachetat drept cadou și așezat sub Pomul de Crăciun, îți sugerăm cele mai drăguțe haine bebeluși pe care le poți dărui celui mic.

Iată ghidul nostru de haine nou-născuți pe care să le dăruiești unui cuplu care au devenit recent părinți.

Esențiale pentru nou-născuți, 0-2 luni

Nou-născuții nu au nevoie de multe haine, pentru că cresc atât de repede. S-ar putea să treacă doar câteva săptămâni până când nu vor mai încăpea deja în primele hăinuțe! În același timp, ei se murdăresc mult. Deci, de ce au nevoie copii mici?

  • Body-uri moi

Nou-născuții au nevoie de aproximativ cinci body-uri de schimb, pentru ca părinții să aibă timp să le spele pe cele murdare. Acestea ar trebui să aibă nasturi sau capse (fermoarele pot ciupi sau speria bebelușii). Bumbacul certificat este cel mai bun pentru pielea delicată a bebelușilor. Modelele distractive sunt pentru părinți, deoarece nou-născuții nu văd încă culorile.

  • Tricouri simple

Tricourile sunt grozave pentru bebelușii născuți vara sau pentru îmbrăcarea de zi cu zi, deoarece oferă cel mai rapid acces la scutec. Cinci tricouri este un număr bun. Să evităm design-urile agitate, cum ar fi butoanele sau gulerele înguste – nou-născuților nu le place să se joace cu hainele lor, iar eu sunt încă delicați și nu pot fi bruscați pentru a scoate hainele.

  • Pantaloni bebeluși

Cei mai buni pantaloni pentru bebeluși sunt comozi (largi la mijloc, cu un brâu elastic și elastic în jurul gleznelor). Preferații noștrii sunt joggerii practici . Îți sugerăm patru perechi sau mai puțin: ca și în cazul copiilor mici, pantalonii sunt opționali acasă.

  • Hanorace

Este bine ca părinții să pună două sau mai multe straturi de haine de bebeluși, dacă afară este mai frig. Nasturii sunt preferabili pentru a limita accidentele. Culorile palide și țesătura moale sunt o necesitate pentru creșterea optimă a bebelușului. Design-urile distractive sunt în principal pentru părinți.

  • Pălării și bonete

Dar există ceva ce poartă bebelușii în stadiul de nou-născut, indiferent de vreme? Bonete! Perfecte pentru prima fotografie. Șnururile le împiedică să cadă. În funcție de climă, ai avea nevoie de două sau mai multe. Pentru căldură, recomandăm țesături naturale, cum ar fi lână merino.

  • Salopete, pijamale, all-in-one

Terminologia este confuză și diferă. Acestea sunt haine nou-născuți numărul unu, o combinație de top și pantaloni „într-o bucată” . Un copil mic ar avea nevoie de cinci sau mai multe. Pot fi cu mâneci lungi sau scurte, în funcție de vreme. Toate ar trebui să aibă acces ușor la scutece (capse la îndemână!).

De asemenea, bebelușii nu prea au nevoie de șosete sau pantofi (aceștia ar cădea oricum) – poți merge cu piese all-in-one cu picioare, în special pentru dormit.

Haine bebeluși esențiale pentru sugari – până la 1 an

Până la această vârstă, copiii deja mai cresc, se întăresc, văd culori, explorează forme și se distrează mult. Mobilitatea lor explodează. Copiii învață să se rostogolească, să stea, să se târască și poate chiar să meargă! Creșterea lor încetinește în jurul celei de-a 6-a luni, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de mai multe articole de aceeași dimensiune. Recomandarea noastră? Dacă pentru nou-născuți ai ales 5 dimensiuni diferite, pentru sugari este cazul să crești la 10 dimensiuni diferite de haine bebeluși.

Cu cât bebelușul devine mai în vârstă, cu atât poți investi mai mult în piese distractive, cum ar fi pantaloni scurți, pantaloni adorabili și rochițe drăguțe.

Sugarii sunt suficient de mari pentru a explora, dar apreciază și jucăriile moi.

Elemente esențiale pentru copii mici – până la 3 ani

Copiii mici sunt cei mai amuzanți, dar cei mai greu de îmbrăcat. Vor avea păreri. Ar putea dori să înceapă ziua cu două șosete diferite (sau pantofi, da, toți părinții au trecut prin asta cel puțin o dată). Sau au nevoie să poarte geci în mijlocul verii.

Totuși, copiii mici se vor bucura de elementele distractive ale hainelor. Le vor plăcea urechile de iepuraș pe glugă. Vor intra în pielea animalelor animalele imprimate pe hainele lor. Și vor experimenta accesorii precum bandanele pentru cap sau elemente de design precum buzunarele.

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine

realitatea

Replica Institutului Cultural Român din New York la “scandalul românesc cu zvastică și sex-

realitatea

Prinţul Harry se iubeşte cu verişoara lui

realitatea

Javier Bardem, cel mai bine îmbrăcat bărbat din lume

realitatea

Gafă de proporții la Australia Next Top Model. Prezentatoarea a greșit câștigătoarea. – VIDEO

realitatea

ANNA SOPHIA ROBB va fi noua Carrie Bradshaw! Varianta de 18 ani a lui Sarah Jessica Parker din “Sex and the City”

Scrie un comentariu