Tabu
FASHION

Denimul, în tendințe. Șase modele cu stil de purtat primăvara aceasta

Denimul, materialul cameleonic ce împrumută toate culorile pământului și formele imaginate de designeri, încă ocupă un loc binemeritat în garderoba noastră.

Nicio altă piesă vestimentară nu a reușit să scrie istorie așa cum au făcut-o piesele din denim. Iar sezonul primăvară-vară 2018 readuce în atenția designerilor de modă modele incredibil de practice și foarte sexy. Se poartă și anul acest trenduri din perioada retro sau ținute inedite.

Ce tip de jeanși se poarta anul ăsta? În primul rând, jeanșii albi, cu croi skinny sau drepți, cu talie înaltă. Se poartă blue jeanșii cu imprimeuri, cu aplicații florale pe buzunarele din spate, dar și cei deasupra gleznelor.

Nu ezita să investești în jeanși evazați. Roșul e o culoarea îndrăzneață, dar oferă un aer elegant.

Cămașa din denim este vedeta sezonului. Indiferent că vorbim despre modele supradimensionate, asimetrice, cu embleme, broderii sau inserții de catifea ori dantelă.

De asemenea, short-ul din denim este o piesă care nu se demodează niciodată. Poți construi, pe baza acestuia, ținute country , western sau chic rock, în funcție de piesele vestimentare pe care le asortezi.

Fusta din denim este piesa ideală pentru zilele de vară, când nu vrei să renunți la look-ul tău casual, dar nici nu vrei să mori de cald într-o pereche de jeanși skinny.

Apoi, acest sezon readuce în tendințe rochiile din denim cu bretele, care merg foarte bine cu un tricou alb sau o cămasă deschisă la culoare.

De asemenea, gecile din denim cu imprimeu pe guler sunt încă foarte populare, dar poți opta și pentru cele simple, scurte sau supradimensionate.

ARTICOLE SIMILARE

Modul în care uniforma școlară a influențat moda: de la simbolismul negru Chanel la blazerele Balenciaga

Andreea Damian

HUMANIC de toamnă

realitatea

Street fashion: Ana

realitatea

Cum îşi promovează Victoria Beckham propria linie vestimentară

realitatea

Cum a trecut Dior de la haute couture la cultura pop

Andreea Damian

Garderoba de bază a femeilor trecute de 50 de ani

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu