Tabu
BEAUTY

Ce machiaj și coafură a purtat Meghan Markle în ziua nunții sale

Meghan Markle a impresionat pe toată lumea prin simplitatea și eleganța de care a dat dovadă la nunta regală cu Prințul Harry. După rochia de mireasă, machiajul și coafura pe care le-a purtat în ziua nunții au fost detaliile pe care multă lume le-a așteptat cu nerăbdare.

Așa cum ne-a obișnuit, Meghan a optat pentru un machiaj de mireasă natural, cu accent discret pe ochi și sprâncene. Buzele au fost colorate și ele într-o nuanță nude. Pistruii ei, o mare provocare pentru make-up artiști, au fost lăsați la vedere pentru a întregi aspectul natural al tenului. Pleoapele au fost conturate în nuanțe gri, cu tentă smokey, iar centrul de interes este conturul ochilor, accentuat cu un creion kohl. Look-ul ei a fost completat cu gene bogate și un fard de obraz strălucitor, în culoarea piersicii.

Machiajul lui Meghan din ziua nunții a fost realizat de prietenul ei, make-up artistul Daniel Martin. Cu ajutorul său, mireasa a rămas fidelă stilului cu care ne-a obișnuit deja, adică unul minimalist, dar foarte elegant.

Meghan Markle a fost o prințesă modernă în ziua nunții. Legat de coafură, ea a îmbinat clasicul cu influențele mondene. A optat pentru un coc jos, extrem de elegant, cu o cărare pe mijloc și câteva suvițe lăsate libere, pe care le-a ascuns discret după ureche, asemenea celebrităților de la Hollywood. Cocul a fost accesorizat de o tiara din platină cu diamante aplicate și un voal delicat de 5 metri, brodat manual cu flori specifice celor 53 de state membre Commonwealth. În plus, Ducesa de Sussex a selectat încă 2 flori preferate, una britanică și una americană. Hairstilistul Serge Normant este cel care s-a ocupat de părul lui Meghan.

Astfel, proaspăta soție a prințului Harry a transformat un look de mireasă clasic într-unul de poveste.

ARTICOLE SIMILARE

Cadouri de Crăciun pentru tine

realitatea

Alegerea Editorului: must-have de vară

realitatea

Jessica Simpson: «Grasă, am făcut un miliard de dolari»

Raluca Bulacu – “mă gândesc uneori să nu devin atât de superficială încât să am grijă mai mult de modul în care arăt, decât de ceea ce sunt”

Machiajul îmbunătățește echilibrul

realitatea

Cum îți pui în valoare bronzul?

Andreea Damian

Scrie un comentariu