Tabu
LIFESTYLE

Sweets for the sweet, sugar for my honey

Te-ai întrebat de ce nu te poți opri să mănânci ciocolată, deși știi că nu este sănătos sau ești la dietă? Eu întotdeauna am găsit explicații de tipul… mintea mea are nevoie de energie pentru a munci sau o bucățică de ciocolată o să mă facă să mă simt mai bine. Sau… și Jessica Alba mănâncă în fiecare zi ceva dulce la desert și chiar arată bine.

Există un răspuns științific. Cercetărorii de la Universitatea din Toronto au descoperit o genă care generează pofta noastră de dulciuri. Se numește GLUT2 și e responsabilă cu distribuția glucozei în celulele corpului. S-a descoperit că persoanele care au diverse variante ale genei preferă mâncărurile cu conținut ridicat de zahăr. Potrivit oamenilor de știință, ca rezultat al acestei mutații genetice, organismul nu simte saturația de glucoză și permanent are nevoie de tot mai mult dulce.

ARTICOLE SIMILARE

VIOLETA ANDREI, cea mai frumoasa actrita romanca, si-a pierdut sotul

Imagini inedite cu ştirista Anca Lungu, în rochie de mireasă!

Cura de detoxifiere a Andreei Marin! Cat dureaza si in ce consta

realitatea

(SANTA) KLAUS Is Coming to Town / Galerie FOTO cu familia IOHANNIS

Dezvaluri inedite din viata manechinelor: “Unele fete ÎŞI SCOT DINŢII PENTRU A ARĂTA MAI SLABE”

Cum aranjezi inteligent zona de birou pentru telemuncă

Andreea Damian

Scrie un comentariu