Tabu
LIFESTYLE Slider

Cum aranjezi inteligent zona de birou pentru telemuncă

telemunca

Fie că locuiți într-un spațiu mic sau spațios, este posibilă amenajarea unei zone de birou demnă de acest nume. Iată cele mai bune dintre toate ideile care apar pe Pinterest.

În pandemie, telemunca a fost singura opțiune pentru unii angajați pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus. Indiferent dacă este vorba de o zi sau mai mult, munca de acasă necesită în general regândirea spațiilor din casă, pentru a crea un spațiu optim de lucru.

Definiți camera în care să introduceți biroul

Mai presus de toate, este esențial să înțelegeți potențialul fiecărui colț al casei sau apartamentului, pentru a beneficia de el. Dacă experții din domeniul sănătății recomandă să nu lucrăm în dormitor pentru a nu interfera cu somnul, este foarte posibil să amenajați o zonă de birou în celelalte camere.

Dacă aveți spații de locuit mari, camera de zi sau o altă cameră, pot fi locurile perfecte pentru a vă configura colțul pentru telemuncă. Pe de altă parte, dacă locuiți în spații mici, cum ar fi un studio, puteți amenaja un spațiu de lucru minimalist în holul de la intrare, pentru a evita risipa cât mai mult posibil a spațiului.

Una peste alta, este important să se ia în considerare rata de luminozitate a camerei în zona de lucru. Pentru aceasta, preferăm să orientăm piesa de mobilier principală către o fereastră, astfel încât să beneficieze de lumină perfectă pe tot parcursul zilei, evitând în același timp lumina directă și curenții de aer.

Ce mobilier alegeți pentru zona de birou?

Din fericire, redecorarea spațiului nu este un pas obligatoriu. Este mai degrabă o problemă de reamenajare a anumitor încăperi din casă. Și ideile bune nu lipsesc. Mutați mobilierul, refaceți unele dintre ele sau chiar introduceți altele noi.

În ceea ce privește piesa de mobilier principală – biroul, există o mulțime de modele în magazine și care se potrivesc oricărui stil de telemuncă. Artiștii preferă, fără îndoială, o combinație de tablă și trepied în stil atelier, în timp ce adepții minimalistului vor fi mai seduși de birourile clasice.

Și pentru a optimiza spațiul până la capăt, vom completa piesa de mobilier aleasă cu un element de depozitare pe cât de practic, pe atât de modern. Ne gândim la rafturi de perete sau la diverse polițeasortate, doar pentru a adăuga caracter și pentru a avea tot ce aveți nevoie la îndemână.

ARTICOLE SIMILARE

Ştefan Bănică Jr., inlocuit la “Dansez pentru tine” – editia de Paste! Vezi cu cine

Gestul extrem al unei actrițe! S-a fotografiat cu un câine mort în brațe

Andreea Damian

Modul inedit în care a anunțat Alina Ceuşan că e însărcinată

Tabu Tabu

Profesoara de matematica din Constanta si bordelul pe care-l conducea!

Fotografie Sorin Onisor – Maroc

realitatea

Misterul unor rămășițe umane ale unei femei găsite pe muntele Athos

realitatea

Scrie un comentariu