Tabu
LIFE & LOVE

„Peaking” sau cum să ai un orgasm intens

orgasm

„Peakingul” este necesar ca tehnică pentru a atinge orgasmul și pentru a încerca noi plăceri sexuale fără a-ți asuma niciun risc. Mantra acestei practici sexuale? Un orgasm controlat cu ajutorul unei poziții a picioarelor… în aer. Cu alte cuvinte, este vorba despre amânarea orgasmului pentru a-l înțelege mai bine și pentru a-l simți. Și vești bune, indiferent dacă îl obții prin sex sau singură, Peaking funcționează.

Peaking sau cum să te bucuri de un orgasm intens

Pentru a explica această tehnică, sexologul britanic Tracey Cox a întocmit astfel lista a punctelor care trebuie stimulate. Ca să stăpânești peakingul, este mai presus de toate esențial să-ți cunoști corpul, pentru a urmări apropierea orgasmului, a-l întârzia și a-l aprecia cu atât mai mult.

Când începi să simți că orgasmul se apropie, ideea este să încerci să te oprești, odihneste-te și începe din nou, lasă-ți emoția să se construiască și apoi oprește-te din nou. Cu alte cuvinte, identifică momentul în care orgasmul este atât de aproape, încât nimic (și nimeni) nu i-ar putea perturba sosirea. „Este necesar să vă concentrați asupra momentului dinaintea acestui moment și a sentimentului pe care îl aveți”, explică sexologul.

Gestionarea excitării este, prin urmare, un element major în succesul acestei metode sexuale. Prin urmare, schimbăm poziția, atmosfera, îi spunem partenerului să se oprească pentru a relua preludiul și așa mai departe. Scopul este de a calma libidoul pentru a ajunge în vârful plăcerii, apoi jucați un fel de „yoyo”, sexual vorbind, cu orgasmul. O așteptare frustrantă, care va fi răsplătită cu un orgasm de două ori mai intens.

Beneficiile amânării orgasmului

Amânarea orgasmului are multe beneficii pe lângă faptul că este doar o distracție. Nu toate acestea sunt susținute de știință, dar exista dovezi clare că poate face mult lucruri benefice organismului.

Orgasme mai intense și mai lungi

Amânarea orgasmului îți poate oferi unele dintre cele mai intense orgasme ale vieții. Acest lucru se datorează faptului că există o perioadă mai lungă de timp între excitarea inițială și perioada de odihnă. Ajungi la vârful plăcerii și apoi te odihnești, apoi din nou, îți vei crește intensitatea emoțiilor și la un moment dat, îți vei dori cu toată ființa să ai un orgasm. Odată ce vei obține orgasmul mult visat, acesta se va simți mai puternic.

Explorați-vă corpurile

Amânarea orgasmului te va ajuta să-ți faci o idee mai bună despre ce-l încântă pe partenerul tău în pat. Ai ocazia să acorzi mai multă atenție modului în care se simt și poți urmări semnele fizice de excitare și orgasm. Îl poți folosi drept scuză pentru a încerca noi poziții.

Sex mai lung

Principalii beneficiari ai acestei practici sunt bărbații. Practicarea tehnicii de amânare a orgasmului îi poate ajuta să facă sex pentru o perioadă mai lungă de timp. Conform studiilor, timpul mediu al actului sexual este de doar 5,4 minute.

Îmbunătățește comunicarea

A vorbi între voi despre ceea ce simți, în timp ce faci sex poate fi dificil și chiar jenant. Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a experimenta tehnica de amânare a orgasmului fără a comunica. Tehnica de amânare a orgasmului poate fi o modalitate de a începe o discuție.

ARTICOLE SIMILARE

Avertismentul medicilor: Și sexul cu un partener stabil este riscant în timpul pandemiei

Andreea Damian

Tratarea bărbatului panicat de eșecul în pat

Andreea Damian

STATUTUL ORGASMIC se recunoaste dupa mers

10 povești incredibile despre sex

realitatea

TOP 10 Filme erotice de vazut in doi

Enrique Iglesias deține secretul relației perfecte: „Fac sex zilnic, la micul dejun”

Andreea Damian

Scrie un comentariu