Tabu
LIFE & LOVE What's hot

Cum să te comporţi cu fostul care încearcă să te facă geloasă

Nu voi judeca niciodată pe nimeni care doreşte să-i dea fostului partener o doză mică de regret. Dar există o diferenţă între a alerga după fostul arătând al naibii de sexy, şi să-l vezi cum inghite în sec, şi a-l urmări constant doar pentru a-i spune: “HA! Uite cum am trecut eu peste relaţia cu tine!” În loc să inspire gelozie, acea mişcare va inspira mai mult milă din partea lui.

Aici găsiţi planul de 5 paşi ca să te descurci cu această situaţie.  Sper că doar pasul 1 este necesar, însă nu se ştie niciodată.

Pasul 1. Ignoră-l. Nu răspunde la niciunul din mesajele sale. Nu posta pe Facebook statusuri despre comportamentul său, chiar dacă acestea sunt vagi (“Sunt sătulă de oameni care nu pot trece peste o despărţire”). Nu te plânge prietenilor comuni în legătură cu acest lucru. El încearcă să obţină un semn de la tine, aşa că cel mai rapid mod de a a-l face să se oprească este să nu-l laşi să aibă vreun efect asupra ta.

Pasul 2. Ignoră-l în continuare. Atunci când nu va obţine reacţia la care se aştepta, primul lui instinct va fi să acţioneze şi mai rău, îmtr-o manieră nebunească. Menţine panul iniţial, şi, în cele din urmă, el se va opri.

Pasul 3. Limitează-i posibilităţile de a te contacta. Blochează-l pe Facebook, marchează-i adresa de mail ca spam. Dacă tot continuă să te deranjeze, ai putea să iei în considerare să-ţi schimbi numărul de telefon sau adresa de mail, dar asta este o mişcare extremă care ar putea fi un mare inconvenient pentru tine.

Pasul 4. Sper ca niciodată să nu ajungi la asta, dar în cazul în care te simţi hărţuită în mod activ sau vine cu interziceri, ameninţări, denunţă-l autorităţilor. 

Pasul 5. Nu te împăca cu el. Poţi să iei încercările lui de a te face geloasă drept un semn că nu a putut să treacă peste, ceea ce ar putea să fie adevărat. Dar…cineva care încearcă să-ţi facă rău în mod intenţionat după o despărţire nu este genul de persoană cu care ai vrea să fi din nou. Despărţirile pot arăta adevărata faţă a oamenilor.

Vouă vi s-a întâmplat ca fostul să acţioneze aşa?

Mai multe articole aici.

ARTICOLE SIMILARE

Topul celor mai sexy bărbaţi ai anului 2013

BEBE COTIMANIS, “Vocea Pro TV”, s-a insurat la 59 ani!

Full Fr()ntal Nudity

Stiai care sunt cele mai grave/amuzante greseli de photoshop?

realitatea

Scuze uzuale pentru a rămâne într-o relaţie nepotrivită

Ce spun barbatii si femeile despre ce e sexy si frumos, azi

Scrie un comentariu