Home > Lifestyle > Plangere penala impotriva ANDREEI ESCA

Plangere penala impotriva ANDREEI ESCA

esca eramimobil escaANDREEA ESCA este in mijlocul unui scandal monstru! Andreea Esca si Alexandre Eram nu au mai fost vreodata implicati intr-un scandal atat de mare! Stirista si sotul ei detin 3 apartamente intr-o vila din centrul Capitalei, locuinte pe care le-au inchiriat unor firme ce desfasoara zilnic activitati! Doar ca in acest imobil mai stau si alti locatari care se plang de zgomot si de deranjul facut de activitatea acestor societati! Scandalul este monstru, mai ales ca vecinii spun ca au depus plangere penala impotriva firmelor dar si impotriva Andreei si a sotului ei!

Andreea Esca si sotul ei se afla intr-un scandal monstru cu vecinii lor cu care impart un imobil cu doua etaje dintr-o zona foarte bine cotata a Capitalei! Potrivit vecinilor, stirista si Eram detin aici trei locuinte, toate la acelasi etaj si care sunt inchiriate mai multor firme!  Ei bine, locatarii se plang ca nu se pot odihni din cauza zgomotului si deranjului care se face prin activitatea acestor societati comerciale! “Pe scara unde urcam si noi, urca zilnic peste 50 de persoane care merg la aceste firme si fac un zgomot foarte mare. Eu lucrez de noapte si ziua nu ma pot odihni din cauza galagiei. Nu este corect ce au facut ca au inchiriat la firme, pentru ca aici este imobil de locuit”, a spus pentru www.wowbiz.ro unul dintre vecinii care se plange ca nu a reusit sa ajunga la o intelegere cu Andreea Esca si spune ca a depus plangere penala impotriva ei dar si a firmelor care activeaza in apartamentele Andreei!

Pe langa faptul ca e galagie mare e si mult gunoi. Arunca (n.r. – firmele) tot felul de gunoaie pe hol si mucuri de tigara”, se plange un alt vecin, cel mai vechi locatar al imobilului. “Iar femeia lor de serviciu (n.r. – a firmelor) face dimineata un zgomot infernal”, mai spune batranul, afectat de situatia din bloc!

Articole asemanatoare
Andrei Gheorghe
Andreea Esca a dezvăluit cum l-a descoperit pe Andrei Gheorghe
ANDREEA ESCA in doliu! A murit cineva care-i era foarte apropiata!
GAFĂ de STIL NEAŞTEPTATĂ. Pentru ce a fost TAXATĂ Andreea Esca de FANI
ANDREEA ESCA ar vrea ca aceasta poza a ei din tinerete sa nu existe!

Comenteaza acest articol

Plangere penala impotriva ANDREEI ESCA

by   1 min
0