Tabu
Image default
LIFE & LOVE LIFESTYLE What's hot

SMILEY tentat de un threesome cu doua mulatre!

SMILEY nu si-a ascuns niciodata fanteziile erotice. Tocmai împlinise 19 ani când Smiley a vorbit fără perdea, despre sex, cu reporterii ziarului Libertatea. Era 2002, artistul (n.r. – pe atunci membru al trupei Simplu) tocmai se despărţise de iubita lui cu care fusese una an şi jumătate şi spunea că a avut multe prietene, vreo 10-12, dintre care “cu patru dintre ele am facut si dragoste”.
Cântăreţul era foarte libertin în idei şi, dacă te uiţi la Smiley de acum şi cel de atunci, se vede cât de mult s-a maturizat. La 19 ani, ca noi toţi, de altfel, Andrei Tiberiu Maria, pe numele lui real, era un puşti teribilist şi mare iubitor al sexului frumos.
Dacă între timp a fost iubitul Laurei Cosoi, acum 11 ani, Smiley le admira pe Andreea Raicu, Monica Bîrlădeanu şi Ileana Lazariuc.
Deschis la discuţii, povestea atunci că a sărutat prima fată pe când era în clasa a V-a, că a făcut amor pentru prima dată “La 15 ani. Eram in tabara la Sovata. Era o gagica din Ardeal. Am fost surprins ca pentru ea nu era prima data. De fapt ea a fost si cea care a facut primul pas. Mi-a placut.” Şi mai mult, artistul nu ar fi spus “nu” unei partide de amor cu doua femei, preferabil mulatre.

Mai mult: SMILEY, LA 19 ANI! Ce lucruri SENZAŢIONALE spunea despre SEX! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

IULIA IONESCU: “Nu scapati de mine!”

Noua metodă de slăbit care funcționează prin simpla închidere a maxilarului

Andreea Damian

Spumă toxică pe o celebră plajă din India

Andreea Damian

Cei mai sexy barbati 50+!

La 42 de ani, Thalia si-a pus silicoane!

„Singurătatea pozitivă” sau cum faptul de a fi singur ne face bine

Andreea Damian

Scrie un comentariu