Tabu
Image default
LIFE & LOVELIFESTYLEWhat's hot

SMILEY tentat de un threesome cu doua mulatre!

SMILEY nu si-a ascuns niciodata fanteziile erotice. Tocmai împlinise 19 ani când Smiley a vorbit fără perdea, despre sex, cu reporterii ziarului Libertatea. Era 2002, artistul (n.r. – pe atunci membru al trupei Simplu) tocmai se despărţise de iubita lui cu care fusese una an şi jumătate şi spunea că a avut multe prietene, vreo 10-12, dintre care “cu patru dintre ele am facut si dragoste”.
Cântăreţul era foarte libertin în idei şi, dacă te uiţi la Smiley de acum şi cel de atunci, se vede cât de mult s-a maturizat. La 19 ani, ca noi toţi, de altfel, Andrei Tiberiu Maria, pe numele lui real, era un puşti teribilist şi mare iubitor al sexului frumos.
Dacă între timp a fost iubitul Laurei Cosoi, acum 11 ani, Smiley le admira pe Andreea Raicu, Monica Bîrlădeanu şi Ileana Lazariuc.
Deschis la discuţii, povestea atunci că a sărutat prima fată pe când era în clasa a V-a, că a făcut amor pentru prima dată “La 15 ani. Eram in tabara la Sovata. Era o gagica din Ardeal. Am fost surprins ca pentru ea nu era prima data. De fapt ea a fost si cea care a facut primul pas. Mi-a placut.” Şi mai mult, artistul nu ar fi spus “nu” unei partide de amor cu doua femei, preferabil mulatre.

Mai mult: SMILEY, LA 19 ANI! Ce lucruri SENZAŢIONALE spunea despre SEX! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Mihaela Rădulescu, devastata! Cineva drag ei S-A SINUCIS!

Bianca Dragusanu: “Nu sunt o curva, am iubit in viata mea doar….”

Si-a facut Alexandra Stan operatie de marire a sanilor?

Bârfa, la fel de sănătoasă ca sexul

realitatea

OLED, cea mai chic sursă de energie

realitatea

Cum să reduci riscul de infectare cu Covid-19 când iei masa în oraș: sfaturi de la un expert în boli infecțioase

Andreea Damian

Scrie un comentariu