Tabu
Image default
LIFE & LOVE What's hot

Prima întâlnire in viziunea unei femei

Băieţii se gândesc că fetele într-un moment ca ăsta dau buzna în closet şi rămân acolo pentru câteva ore bune. Ei bine, nu sunt departe de adevăr, însă ceea ce nu ştiu ei este că există un plan de rezervă pentru orice viitoare primă întâlnire.

Desigur, o fată se hotărăşte cu greu ce să poarte la o întâlnire de gradul 1(prima singuri). “Blugii ăştia că-mi fac fundul super, nu tricoul ăsta că-mi acoperă fundul ci ăsta ca e şi decoltat. Şi pantofii roşii în contrast şi pentru efect ruj roşu, ba nu pantofi negri că iau un sacou negru cu mâneci tre-sferturi…”, şi aşa o ţin câteva ore bune înaintea evenimentului. Pe urmă, se împotmolesc în ceea ce priveşte machiajul: “Cu mult Mascara să vadă ce gene lungi am şi cât mai natural să vadă că sunt frumoasă şi “doar” puţin machiată, ba nu, cu mult luciu de buze să vadă ce voluptuoase sunt… ori… sclipici, mult sclipici să ies în evidenţă…să-mi vadă frumuseţea ravisantă…”, mda şi asta e o problemă pentru noi, fetele. Şi aşa continuăm până la ultima bijuterie(poate şi singura) pe care o asortăm ţinutei neaparat.

Însă există un singur capitol la care nu stăm deloc pe gânduri. “The back-up plan”

Asta implică o prietenă, două, trei… neaparat cele mai bune, care sunt dispuse să o salveze dintr-o întâlnire dezastruoasă.

Adică, ce vă închipuiţi că dacă oripilaţi o biată fată la o întâlnire aveţi dreptul să o faceţi mai mult de o oră?! No chance! O prietenă sau mai multe, vor fi întotdeauna gata să răspundă la SOS. Mai precis, dacă aţi dat-o în bară şi fata s-a plictisit dar deodată îi sună întâmplător primeşte un telefon cu “Am nevoie de tine” şi ea se grăbeşte să-i sară în ajutor, să nu credeţi că stelele s-au aliniat în vreo constelaţie defavorabilă vouă ci fata e plictisităăă şi vrea să dea bir cu fugiţii.

Da, noi ne facem un plan de salvare, fie că e vorba de o apelare din greşeala, ori mesaj dat cu mâinile prin geantă ori semnale de fum, o fată ştie să iasă dintr-o întâlnire dezastruoasă.

Şi câteva sfaturi să “citiţi” părerea fetei despre tine, întâlnirea voastră! (Mă simt ca şi cum aş scrie în Bravo Girl, însă vreau să vă fac să evitaţi penibilităţile unei prime întâlniri viitoare)

1. Nu întârzia. Desigur o fată ştie de sfertul academic, dar e valabil doar în cazul ei. Dacă ai întârziat 15 minute va crede că eşti neserios. Asta înseamnă că nu se va putea încrede în tine, iar o fată are nevoie de suport. Nu vrei să se întâmple asta, chiar şi pentru o relaţie de 2-3 luni.

2. Dacă aţi stabilit să vă întâlniţi la 12, nu schimba pentru nimic în lume ora. Va crede că altceva mai important a intervenit. Iar pentru o fată să afle de la prima întânire că sunt lucruri mai importante decât ea, e dezastruos.

3. Dacă i-ai spus că mergi la restaurant nu o duce în bodegă să urmăreşti vreun meci. Oricât de drăguţă ar fi ea, s-ar putea să fie şi  prima dar şi  ultima întâlnire. Dacă ea petrece atâtea ore în oglindă pentru a-şi alege ţinuta pentru locaţia respectivă, nu o duce în altă parte unde ţinuta ei nu se potriveşte. E chiar mai rau decat dacă ar ploua şi n-ar avea umbrelă.

4. Dacă aţi stabilit că veţi fi doar voi doi, nu te face că te mai întâlneşti “întâmplător” cu încă 2, 3 camarazi. Asta nu face decât să creadă că ţi-e frică de intimitate, iar tu adori “intimitatea”, ai uitat?

5. Oricât ai iubi intimitatea nu te grăbi să sari pe fată, credeţi-mă şi fetelor le place sexul însă nu “din prima seara”. Ţineţi mâinile acasă şi doar sugerează ceva dacă vrei să verifici ce părere are de o asemenea apropiere.

6.Vezi punctul 5, dacă vorbeam de subtilitate, şi sugestia trebuie să fie tot subtilă. Nu poţi să-i spui: “vrei să facem nebunii în cuibuşorul meu…” şi să nu te aştepţi  la o geantă în cap sau să plece.

7. Evită polemicile din prima seară. Chiar dacă ea ţine cu Dinamo şi tu cu Steaua, ea oricum habar n-are de antrenor, echipă ori performanţele echipei. Credeţi-mă nicio fată nu se dă în vânt după fotbal. E posibil ca unele să mai ştie câte ceva, dar cu siguranţă nu la fel d emulte ca voi şi atunci nu se merită să-i dai una că a zis  ”Tătăruşanu este un prost atacant şi de aia e proastă Steaua”. (ps: Tăturaşanu este portar)

Vorbeşte despre tine însă nu prea mult, las-o pe ea să te întrebe şi fii deschis când o face. Fii interesat, întreab-o cu ce se ocupă dar nu o bulversa cu întrebările, se va simţi ca la interogatoriu. Nu deschide capitolul “foste”, nu te lauda cu “prăzile” tale anterioare! Nu o ambiţionează, precum credeţi, o enervează pentru că o dată ce sunt foste, foste să rămână! Acum ea e în lumina reflectoarelor. Nu-i face complimente, unde naiba ai auzit  că dacă îi spui că e frumoasă,îţi cade la picioare? Va crede că eşti lache. “Vai, n-a mai văzut o femeie frumoasă”.

Desigur, asta nu înseamnă ca ea să ţuguiască buzele degeaba în faţa ta. Găseşte o modalitate să-i arăţi că-ţi place. Fără sărut. Eu una apreciez mai mult dacă cineva îmi spune că ar vrea să ne vedem cât de curând la o  a doua întâlnire ori că s-a simţit bine în prezenţa mea decât să-mi cerceteze dinţii cu limba lui în prima seară.

Fără schimb de salivă în prima seară. Găseşte altă modalitate să-i arăţi că-ţi place. Pipăielile sunt excluse.

8. Fii ferm, dar nu indiferent la ceea ce spune. Adică, dacă “întâmplător” îţi atinge muschii, mana, braţul să nu care cumva să începi să transpiri. Fetelor le place să experimentete terenul. Băieţii nu au voie, cel puţin nu de la prima întâlnire.

9. Chiar dacă ai emoţii, nu le arăta. Fără tremur în voce, ori alte prostii de genul. Te va cataloga slab, ori nebun după “fuste”. Femeilor (ca şi bărbaţilor) vor să ştie că sunt capabile să atragă un baiat, chiar dacă nu trebuie să depună vreun efort pentru că tu deja o visezi de la cinci ani.

10. Dacă ai evitat toate astea, înseamnă că totul a decurs ok şi atunci fă-ţi treaba până la capăt. Dacă stă la casă, te dai automat jos din maşină să o conduci la poartă. Dacă stă la bloc, nu te da pentru nimic în lume jos, vei râmâne cu o uşă inchisă în faţă iar momentele stânjenitoare pentru un băiat, o fată le cataloghează ca “lipsa de târie, caracter”.

So, have fun la o primă întâlnire, pentru cine se mai încumetă! :) 

PS: Fără flori de la prima întâlnire. Dacă eşti romantic, aşteaptă până la a doua, aşa vei avea mai multe şanse de câştig. Fetelor le place să creadă că au impresionat.

Mai mult aici.

ARTICOLE SIMILARE

ANNA LESKO – al doilea copil!

TOP 10 vedete cu adicții mai puțin obișnuite

realitatea

Actor roman snopit in bataie de nevasta! Iat-o pe XENA romanca!

GABRIELA CRISTEA BĂTUTĂ de Marcel Toader

Fosta membră Spice Girls doreşte să-și lanseze propria linie de jucării sexuale

Andreea Damian

Femeia Rac – personalitate în funcţie de zodiac!

Scrie un comentariu