Tabu
LIFESTYLE

Data la care ar putea fi redeschisă circulaţia pe Transalpina

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova a transmis data la care ar putea fi redeschisă circulația pe Transalpina.

În această săptămână, o comisie de specialiști din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova va efectua verificări amănunțite pe Transalpina, cea mai înaltă șosea din România.

Lucrările de deszăpezire au fost finalizate recent pe tronsonul închis între Rânca și Obârșia Lotrului, închis inițial în toamna anului trecut din cauza condițiilor meteo severe.

Comisia va examina atent starea carosabilului și toate lucrările executate. Dacă toate criteriile de siguranță sunt îndeplinite, există șanse ca circulația să fie reluată începând cu 8 iunie pe întregul traseu de aproximativ 150 de kilometri.

„Sperăm că toate normele privind siguranța vor fi respectate și că se va decide redeschiderea circulației. Dacă totul va fi în regulă, circulația poate fi redeschisă chiar din weekend-ul următor“, a declarat Cristi Tudor, reprezentantul DRDP Craiova.

Anul acesta, se așteaptă o redeschidere mai rapidă a circulației, având în vedere că a nins mai puțin în zona montană, deși vremea s-a schimbat brusc și a nins din nou în luna mai.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Winter smoothies

Ce trebuie să știi despre Clubhouse, noua rețea socială despre care vorbește toată lumea

Andreea Damian

O singură țigară ne poate afecta grav sanatatea

realitatea

Adevarul despre dezbaterea dintre PONTA si IOHANNIS! Sigur nu v-ati fi asteptat la asta!!!

realitatea

Cum să trăiești ca o divă eco

realitatea

Cabral: «Cât de praf rezultă că sunt femeile din România»!

Scrie un comentariu