Tabu
Image default
LIFESTYLE

TRANSFORMARE RADICALĂ! ANDREEA MARIN a ŞOCAT pe toată lumea

Andreea Marin a lăsat pe toată lumea cu gura căscată atunci când a decis să intre în pielea unui personaj extrem de popular în România. Mai ales că acesta era de sex… masculin. Este vorba despre Suleyman Magnificul, pe care bruneta l-a interpretat la “Revelionul Starurilor”, emisiune difuzată în noaptea dintre ani la Antena 1.

Andreea Marin a şocat audienţa şi colegii de breaslă când şi-a făcut apariţia în platoul emisiunii “Revelionul Starurilor”, de la Antena 1, îmbrăcată în straiele lui Suleyman Magnificul. Vedeta nu numai că a purtat costumele specifice perioadei în care a trăit legendarul personaj, dar a avut şi o mască pe figură, care îi reproducea fidel trăsăturile sultanului.

marin 2

În spatele acestei apariţii au stat câteva ore de muncă asiduă depuse de un make-up artist extrem de talentat. Andreea a ţinut să-i mulţumească pe Facebook, postând o imagine în care apare costumată, alături de maestra care a realizat transformarea şocantă.

“Sub masca lui Suleyman-subsemnata. Alături, frumoasa şi talentata Andreea. Nu e din haremul meu, ci a realizat machiajul sub care am fost greu de bănuit. Un gând bun, draga mea!”, a scris “Zâna” pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Blogul secret al lui Meghan Markle scoate la iveală dezvăluiri incendiare

Andreea Damian

Top 10 cele mai spectaculoase hoteluri din lume

realitatea

Iulia Albu atac la adresa Andreei Raicu: ”Are un neg pe nas, dar …”

Dieta de 10 zile cu care a slabit MADONNA

URANIA concediata de la B1 TV/ Era scris in ASTRE!

realitatea

BOUREANU se insoara cu copia Valentinei Pelinel

Scrie un comentariu