Home > Lifestyle > TRANSFORMARE RADICALĂ! ANDREEA MARIN a ŞOCAT pe toată lumea

TRANSFORMARE RADICALĂ! ANDREEA MARIN a ŞOCAT pe toată lumea

Andreea Marin a lăsat pe toată lumea cu gura căscată atunci când a decis să intre în pielea unui personaj extrem de popular în România. Mai ales că acesta era de sex… masculin. Este vorba despre Suleyman Magnificul, pe care bruneta l-a interpretat la “Revelionul Starurilor”, emisiune difuzată în noaptea dintre ani la Antena 1.

Andreea Marin a şocat audienţa şi colegii de breaslă când şi-a făcut apariţia în platoul emisiunii “Revelionul Starurilor”, de la Antena 1, îmbrăcată în straiele lui Suleyman Magnificul. Vedeta nu numai că a purtat costumele specifice perioadei în care a trăit legendarul personaj, dar a avut şi o mască pe figură, care îi reproducea fidel trăsăturile sultanului.

marin 2

În spatele acestei apariţii au stat câteva ore de muncă asiduă depuse de un make-up artist extrem de talentat. Andreea a ţinut să-i mulţumească pe Facebook, postând o imagine în care apare costumată, alături de maestra care a realizat transformarea şocantă.

“Sub masca lui Suleyman-subsemnata. Alături, frumoasa şi talentata Andreea. Nu e din haremul meu, ci a realizat machiajul sub care am fost greu de bănuit. Un gând bun, draga mea!”, a scris “Zâna” pe Facebook.

Articole asemanatoare
Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii
Cura de detoxifiere a Andreei Marin! Cat dureaza si in ce consta
Tare! Ce zice mama lui BANICA despre ANDREEA MARIN!
ANDREEA MARIN – marele secret al dietei ei!

Loading...

Comenteaza acest articol

TRANSFORMARE RADICALĂ! ANDREEA MARIN a ŞOCAT pe toată lumea

by   1 min
0