Tabu
LIFESTYLESlider

Fotomodelul Mara Martin a explicat de ce și-a alăptat bebelușul pe catwalk

„Alăptarea este un lucru natural”, a mărturisit modelul Mara Martin, mamă a unei fetițe de 5 luni. Aceasta a explicat ce a determinat-o să-și alăpteze fiica pe catwalk, la o prezentare anuală de costume de baie a Sports Illustrated.

Mara a stârnit controverse în social media, după ce a apărut în costum de baie și cu bebelușul ei la sân, cu căști pentru a fi protejat de zgomotul din sală. Utilizatorii de social media au avut reacții împărțite, unii au lăudat-o pentru un gest inspirațional, alții au acuzat-o de faptul că e în căutare de atenție.

Fotomodelul de 32 de ani susține că totul a fost spontan dar necesar. Fiica sa Aria a fost tot timpul cu ea la Miami în timpul pregătirilor pentru prezentarea de modă organizată de Sport Illustrated. „Echipa a cunoscut-o (n.r. pe micuța Aria), apoi editorul revistei, MJ Day m-a întrebat dacă vreau să defilez cu ea în brațe”, a mărturisit Martin. Ei bine, a sosit ziua cea mare, Aria era îmbrăcată pentru debutul ei pe catwalk, dar cum nimic nu merge așa cum ți-ai propus, a intervenit ceva. Bebelușei i s-a făcut foame, iar Mara Martin a trebuit s-o hrănească la sân. „Am început s-o alăptez, așa cum fac zilnic, de mai multe ori pe zi. Apoi a revenit MJ în culise și m-a întrebat dacă aș vrea să continui (n.r. să alăpteze) când îmi va veni rândul să ies pe podium. (…) Alăptarea este un lucru natural și a devenit o parte atât de normală a vieții mele de zi cu zi în ultimele cinci luni, încât nu m-am gândit la nimic atunci când am decis să plec”, a explicat modelul, potrivit Harper’s Bazaar.

https://www.instagram.com/p/BlRqGryH_Mi/?taken-by=si_swimsuit

Îmbrăcată într-un costum de baie auriu pe un singur umăr, Mara Martin a defilat încrezătoare pe podium, ţinând-o în braţe pe micuţa Aria, care se hrănea nestringherită de la pieptul mamei, în aplauzele apreciative ale publicului prezent la W Hotel din South Beach, Miami.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

ALERTĂ, atac informatic! S-a folosit identitatea ANAF

Andreea Damian

Cum sa faci un cadou de zile mari

realitatea

Cine e vedeta care a pozat asa in TABU???

realitatea

Mădălina Crețan, soţia lui Nosfe, primul interviu după decesul artistului

Andreea Damian

Sorana de la A.S.I.A., mamă la 40 de ani

Andreea Damian

Un simplu gest trebuie să facă părinții ca să calmeze un bebeluș agitat

Andreea Damian

Scrie un comentariu