Tabu
BEAUTYPEOPLE

Salma Hayek, despre decizia de a-și schimba radical imaginea

Salma Hayek și-a surprins din nou fanii de pe Instagram cu o fotografie. Vedeta de origine mexicană s-a făcut blondă și nu-i stă rău deloc.

Culoarea o prinde de minune pe focoasa brunetă, care e hotărâtă să-și schimbe din nou imaginea pentru un rol. A ales să-și anunțe admiratorii de această schimbare chiar Halloween, care se sărbătorește în SUA pe 31 octombrie.

Actrița de 52 de ani a explicat și în descrierea fotografiei că nu s-a costumat ca să plece la colindat cu fiica sa. Salma Hayek a probat mai multe peruci blonde până a găsit-o pe cea care-o prinde cel mai bine.

Pentru că vedeta nu e hotărâtă să renunțe definitiv la brunet doar de dragul artei. O perucă cu un aspect foarte natural a fost suficient încât să inducă fanii în eroare.

Știm că Salma Hayek surprinde cu schimbări de look spectaculoase. Este adevărat, nu o face foarte des, însă atunci când adoptă un nou look, schimbarea este una memorabilă. A demonstrat și acum că arată bine indiferent de culoarea părului, chiar dacă de fiecare dată apelează la peruci.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată și ce profesie are soția lui Mugur Mihăescu. Ce doi sunt împreună de peste 20 de ani

Andreea Damian

Dominique a lansat un videoclip la piesa “Ora 3” în care vorbește despre iubire în toate formele ei

Tabu Tabu

Eau de Toilette Naf Naf, atât de chic !

realitatea

ANCA PANDREA, doliu fara sutien: NONCONFORMISTA nu se dezminte!

Cosmin Stan o nouă aniversare în familie

Tabu Tabu

Cum obții Scandi waves, noua tendință pentru păr a verii 2022

Andreea Damian

Scrie un comentariu