Home > Slider > Ce rol va avea Naomi Watts în spin off-ul „Game of Thrones”

Ce rol va avea Naomi Watts în spin off-ul „Game of Thrones”

Naomi Watts

„Game of Thrones” a înregistrat un mega-succes încă de la lansare. De aceea postul de televiziune HBO vrea să realizeze și un spin off inspirat de serial. Filmările vor debuta la începutul anului viitor, cu câteva luni înainte de difuzarea primului episod din cel de-al optulea sezon al serialului.

Producția a fost deja anunțată, din greșeală, de autorul romanelor care stau la baza serialului „Game of Thrones” George R. R. Martin. Dar acum postul HBO a făcut anunțul oficial.

Nu a fost încă anunțată distribuția, dar s-a aflat că actrița britanică Naomi Watts va apărea în seria intitulată provizoriu „The Long Night”. Va juca rolul unei „persoane mondene carismatice care ascunde un secret întunecat”.

Potrivit people.com, povestea spin off-ului are loc cu câteva mii de ani înainte de evenimentele prezentate în „Game Of Thrones”. „Această serie va prezenta decăderea lumii, de la epoca de aur a eroilor la momentele cele mai întunecate”, informa HBO într-un comunicat, la începutul lunii iulie.

Scenariul este semnat de Jane Goldman (cunoscut pentru că a scris „Kick-Ass” sau „Kingsman”) și de scriitorul George R. R. Martin.

Până la lansarea spin off-ului, fanii serialului „Game of Thrones” așteaptă cu nerăbdare al optulea și ultimul sezon, care va fi difuzat pe micile ecrane începând cu luna aprilie 2019.

 

Articole asemanatoare
game of thrones
O actriță din Game of Thrones acuză autoritățile israeliene că i-au răpit bebelușul
game of thrones
Creatorii serialului Game of Thrones au semnat un acord cu Netflix
Premiile Emmy
Game of Thrones, record de nominalizări la Premiile Emmy 2019
Sophie Turner
Sophie Turner din Game of Throne a mai făcut o nuntă și a purtat o rochie impresionantă de mireasă

Comenteaza acest articol

Ce rol va avea Naomi Watts în spin off-ul „Game of Thrones”

by Andreea Damian   1 min
0