Tabu
PEOPLESlider

Ce rol va avea Naomi Watts în spin off-ul „Game of Thrones”

„Game of Thrones” a înregistrat un mega-succes încă de la lansare. De aceea postul de televiziune HBO vrea să realizeze și un spin off inspirat de serial. Filmările vor debuta la începutul anului viitor, cu câteva luni înainte de difuzarea primului episod din cel de-al optulea sezon al serialului.

Producția a fost deja anunțată, din greșeală, de autorul romanelor care stau la baza serialului „Game of Thrones” George R. R. Martin. Dar acum postul HBO a făcut anunțul oficial.

Nu a fost încă anunțată distribuția, dar s-a aflat că actrița britanică Naomi Watts va apărea în seria intitulată provizoriu „The Long Night”. Va juca rolul unei „persoane mondene carismatice care ascunde un secret întunecat”.

Potrivit people.com, povestea spin off-ului are loc cu câteva mii de ani înainte de evenimentele prezentate în „Game Of Thrones”. „Această serie va prezenta decăderea lumii, de la epoca de aur a eroilor la momentele cele mai întunecate”, informa HBO într-un comunicat, la începutul lunii iulie.

Scenariul este semnat de Jane Goldman (cunoscut pentru că a scris „Kick-Ass” sau „Kingsman”) și de scriitorul George R. R. Martin.

Până la lansarea spin off-ului, fanii serialului „Game of Thrones” așteaptă cu nerăbdare al optulea și ultimul sezon, care va fi difuzat pe micile ecrane începând cu luna aprilie 2019.

 

ARTICOLE SIMILARE

Un cocktail Baby Yoda este acum servit la Disneyland în barurile Sam Tiki

realitatea

Brad Pitt și Angelina Jolie, din nou în instanță. Gestul actriței l-a înfuriat pe fostul ei soț

Andreea Damian

Studiu: Anorexia nu este doar o afecțiune psihică

Andreea Damian

Billy Porter și povestea rochiei cu pene de aur de la Premiile Oscar

Andreea Damian

Selena Gomez a dezvăluit de ce s-a îngrășat și trimite un mesaj celor care o critică

Andreea Damian

Ashton Kutcher, povestea tristă din spatele succesului

Andreea Damian

Scrie un comentariu