Tabu
Image default
BEAUTY

Cum obții Scandi waves, noua tendință pentru păr a verii 2022

Această versiune de păr ondulat revine și probabil va fi purtată de multe femei în această vară a anului 2022.

Ondulat este, fără îndoială, tendința de coafură pe care o vedem reapărând în fiecare vară. Însă anul acesta, o nouă versiune a clasicului ondulat este în centrul atenției: „scandi waves”, sau „onduleuri scandinave”. Mai lejer decât ondulatul clasic, această tendință de coafură nu este de fapt nimic nou. Foarte la modă în anii 90, revine puternic pentru vara asta, ca multe alte tendințe mai vechi.

Cum să obții scandi waves?

Scandi waves preia codurile onduleurilor de sirenă pe care le iubim, fiind mai libere și cu bucle mai apropiate. O atingere fără efort, perfectă pentru vară. Această tendință a fost observată în special la Sophie Turner la Gala MET 2022 sau la actrița americană Zendaya.

Pentru a obține acest tip de onduleu, doar împletește-ți părul, separă-l în mai multe șuvițe mici și lasă-l peste noapte (pentru a fi sigură că forma onduleurilor este cea dorită și că acestea rezistă toată ziua).

De asemenea, este posibil să utilizezi un ondulator cu trei capete care-ți permite să obții acest onduleu în doar câteva secunde. În acest caz, ne gândim să folosim un spray de protecție termică înainte de a folosi ondulatorul pentru a avea grijă de păr și pentru a evita deteriorarea acestuia.

Pentru un finisaj și mai lejer, nu ezita să treci un pieptene cu dinți largi sau mâna prin păr pentru a slăbi și mai mult valurile. Rezultatul? O coafură boemă, perfectă pentru o petrecere pe plajă sau o seară la mare de exemplu.

ARTICOLE SIMILARE

Michelle Williams: “bărbaților nu le place părul scurt”

realitatea

Oana Roman, prima aparitie publica dupa nastere!

Lady Gaga stabilește o nouă tendinţă în materie de coafuri

Andreea Damian

Cum elimini definitiv petele maro de la subraț. Punctul șase te va surprinde

Andreea Damian

MARIA CIOBANU – reparatii (estetice) capitale / FOTO

RALUCA BADULESCU a slabit 63 kg si acum isi remodeleaza sanii / Galerie FOTO!

Scrie un comentariu