Tabu
lifestyle

Alexander McQueen s-a sinucis

Designerul britanic Alexander McQueen a încetat din viață! O sursă oficială de la biroul designerului a făcut publică informația conform căreia McQueen a fost găsit mort și că s-a sinucis.

Tragicul incident a survenit la doar trei ani după ce buna prietenă a lui Alexander, Isabella Blow, s-a sinucis. Isabella este cea care l-a ajutat enorm în carieră pe McQueen și a făcut din el creatorul de modă de talie mondială care a ajuns.

Sursa s-a limitat la a dezvălui public decesul designerului și a adăugat că este o pierdere enormă și că nu se vor mai face alte comentarii din respect pentru McQueen.

Din informațiile care au apărut recent, se pare ca Alexander a fost găsit spânzurat în apartamentul său din centrul Londrei, iar o sursă apropiată acestuia a declarat că designerul era extrem de deprimat după ce mama sa a încetat din viață în urmă cu o săptămână. Depresia lui McQueen a fost evidentă și pe Twitter unde el a declarat că este distrus, că prietenii îl ajută și că viața trebuie să meargă înainte.

ARTICOLE SIMILARE

Zaruri și cărți, miercuri la Fratelli Studios

realitatea

Zi și Noapte de Sânziene la MTR

realitatea

Jessica Biel, o bucătăreasă nepricepută

realitatea

Festivalul Filmului Belgian Francofon

realitatea

Sharon Stone o atacă pe Meryl Streep

realitatea

Iulia Vantur si Salman Khan sunt IMPREUNA de DOI ANI?

Scrie un comentariu