Tabu
FASHION

Targ vintage, handmade & designer, La Scena pe 18 aprilie

Creatii vestimentare spectaculoase in stul vintage, tinute minimaliste, accesorii si piese handmade, semnate de designeri celebri, dar si de tineri romani in plina ascensiune, acestea sunt suprizele Targului vintage, handmade & designer organizat duminica, 18 aprilie, in clubul La Scena din Bucuresti.

Vizitatoarele targului vor avea de ales intre tinute simple, rochii cu volane sau franjuri supradimensionate – gen anii ’20; creatii stralucitoare si extravagante din era glam a cinematografiei, sacouri cu umeri supradimensionati, rochii lungi si jachete cambrate care pun in evidenta talia – specifice anilor ’40; fuste mini, rochii trapez fara maneci, multa dantela, cizme pana la genunchi, jeansi skinny asemenea celor promovati de Audrey Hepburn, dar si creatii in culori electrizante sau cu imprimeuri grafice puternice – tipice anilor ’60; jeansi largi sau evazati, pantaloni cu talie inalta, bluze cu umerii dezgoliti si rochii lungi – din anii ’70. La acestea se adauga cateva piese vedeta din epocile Victoriana si Edwardiana, dar si accesorii unicat si tinute handmade.

Printre cei care vor expune la Targul vintage, handmade & designer se numara Adina Boian, Andutza Accessories, Artisannature, B-art, Buy Hand, Carmen Catana, Ceva cu dichis, Chic Chaque, Dulapul bunicii, Fabrica de Zorzoane, Gabriela Bijoux, Geo Pana, Glory Box, Iuliana Rosca, Joliesse Design, Minelli Boutique, On Skin, Origami Bijoux, Sanela, Sin Colors, Vintage Capella, Vintage Deco, Vintage Division, Vintage Mag, Vintage Mireille si, nu in ultimul rand, organizatorii evenimentului – Haine-Vintage.ro si ItalianVintage.ro.

Femeile care doresc sa-si imbogateasca garderoba fara a-si goli neaparat si cardurile de credit sunt asteptate in club La Scena, duminica, intre orele 11:00 si 19:00.

In plus, sub sloganul Salvati catelusii de la Glina iubitoarele de animale care vor vizita targul au ocazia de a participa la hranirea patrupedelor din adapostul Glina, donand cate o conserva cu mancare pentru caini.

Intrarea este libera

ARTICOLE SIMILARE

Aristocraţie modernă în colecţia Chanel Resort 2013

Vezi prima imagine din calendarul Vogue 2011 cu Daria Werbowy!

realitatea

Rachel Zoe călătorește cu 11 valize

realitatea

Street fashion: Nina

realitatea

Cele mai impresionante bijuterii de la Oscar 2012

Cum a ajuns pasiunea pentru articolele din piele să alimenteze incendiile din Amazonia

Andreea Damian

Scrie un comentariu