Tabu
lifestyle

ShortsUP, azi, la Scala

Vineri, 16 aprilie, de la ora 21:30 la cinematograful Scala, ShortsUP va fi invitat în cadrul NexT cu un program de scurtmetraje numai bune de visat: MAÅžINĂRIA DE VISE.  

Fantezii, filme SF sau comedii negre, toate filmele din programul ShortsUP vor fi o invitație la visare ce va deschide weekend-ul NexT și apetitul spectatorilor pentru scurtmetraje.  Idilice sau de coșmar, ca rupte din realitate sau dintr-un film horror, visele se hrănesc cu părți din viața noastră. Asta știu și personajele din filme, însă de multe ori le este greu să uite că… sunt doar vise.

Prima producție "Alice in Wonderland" făcută vreodată (1903), scurtmetrajul câștigător la Oscar  în 1995, "Franz Kafka’s It’s a Wonderful Life", ficțiuni recente și o serie de animații tulburătoare vor fi cap de afiș la ShortsUP în cadrul NexT.

Insomniacii prezenți la eveniment vor fi vizitați de câteva dintre personajele din filme si vor avea parte de alte întâlniri pe care le experimentează de obicei în timpul fazei „REM” a somnului.  Timp de aproximativ două ore, Rapid Eye Movement va deveni Rapid Eye Movies, căci noaptea orice e posibil: o scurta vizită pe altă planetă, o incursiune în lumea de dincolo, o discuție cu Alice chiar în Å¢ara Minunilor sau… o ședință de visare în oraș, „at the movies”.     
Filmele vor fi urmate de petrecere în Club Control, de la 23.30.   

Biletele sunt disponibile direct la intrare, la Cinema Scala, în seara evenimentului, sau se pot cumpara în avans de la Scala sau prin Ticketfun. Prețul unui bilet este de 20 RON și oferă acces la programul întregului eveniment: filme, de la 20.30 și party, de la 23.30.  

ShortsUP, organizat de Asociația Oricum și Feeder.ro, împreună cu Vodafone România, aduce în fiecare lună cele mai titrate scurtmetraje din întreaga lume, în cadrul unor experiențe  cinematografice interactive, în care publicul face parte din scenariul evenimentelor. Mai multe informații puteți afla de pe site-ul www.shortsup.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Mama Antoniei (46 de ani) are iubit in varsta de 24 de ani!

Dan Perjovschi desenează pentru MoMA în The New York Times

realitatea

Britney Spears, fotografii din campania Candie’s

realitatea

OANA ZAVORANU E IN COMA. A incercat sa se sinucida!

Miercuri, 18 Martie, “STA sa PLOUA” la Fratelli

realitatea

Kit pentru o relație imaginară

realitatea

Scrie un comentariu