Tabu
FASHION

Cele mai dorite sandale ale verii. Sunt noii pantofi IT

Trebuie să recunoaștem: Bottega Veneta știe să creeze un pantof „IT”. Produsele renumitului brand italian au dominat străzile din Europa și conturile de Instagram, anul trecut.

Și s-ar părea că directorul creativ Daniel Lee încearcă același lucru și în 2020, producând un alt model care a fost observat recent pe picioarele supermodelelor, fashionistelor și influencerițelor.

Sandalele din piele a o baretă elegantă, care alunecă delicat în jurul gleznei, fără închidere. Au și au un design deosebit, care te duce cu gândul la zile relaxante de vară, distracție pe plaja însorită și ieșiri de seară la un grătar împreuna cu prietenii.

 

View this post on Instagram

 

I promise they were clean 😉

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Fiind confecționate din piele naturală, sandalele Bottega Veneta arată elegant și sofisticat, iar sistemul de fixare fără închidere aduce un plus de îndrăzneală. Este detaliul chic care, alături de printul snake, recomandă aceste sandale ca accesoriile IT ale verii 2020!

Sandalele BV cu spirală fac parte deja din garderoba de vară a multor celebrități și influenceri. Rosie Huntington-Whiteley se declară pur și simplu îndrăgostită de acest model.

articol preluat de pe Tabuhighlife.ro

ARTICOLE SIMILARE

Dakota Johnson și Julia Restoin-Roitfeld în campania Mango P/V 2009

realitatea

Sutienele I.D. Sarrieri călătoresc și online

realitatea

Pantofii must-have toamna aceasta

realitatea

Colecția de pantofi Paris Hilton primăvară 2011

realitatea

Prințul Charles se lansează în lumea modei

Ciocîrlan

O fetiță în vârstă de 4 ani, cu sindromul Down, a topit inimile tuturor la o prezentare de modă

realitatea

Scrie un comentariu