Tabu
FASHIONSlider

Cum integrezi cardiganul într-o ținută de petrecere la terasă

Inspirat de „bradiganul” lui Katie Holmes, cardiganul de petrecere trebuie să fie pe talie. Cele două elemente esențiale pentru serile de vară în această perioadă sunt un storcător de fructe ca să-ți faci un cocktail delicios și acest cardigan.

Cardiganul de petrecere este must-have-ul verii. O veste excelentă pentru cele care adoră tricotajele. Țesut fin și cu un design simplist, cardiganul de vară nu trebuie să lipsească din garderoba ta, mai ales dacă adori reuniunile de seară, în aer liber.

Cardiganul s-a bucurat din nou de atenția femeilor de la sfârșitul anului trecut, când Katie Holmes a purtat un sutien de cașmir de culoarea ovăzului și un pulover de aceeași culoare de la Khaite, un brand din New York extrem de popular în ultima perioadă.

Katie Holmes
Katie Holmes

Combo-ul format din sutien/pulover care sunt confecționate din cașmir moale a făcut furori peste tot, apărând în toat revistele de profil: Harper’s Bazaar, The Cut, Gilt, Who What Wear, Kirna Zabête, Camille Charriere, Emily Ferber și Marie Claire. „Bradiganul”, după cum The Telegraph a poreclit duoul, a devenit un trend de toamnă pentru 2019 și a oferit o nouă șansă cardiganului.

Cardiganul a fost întotdeauna prea banal, iar bradiganul a arătat că un cardigan se poate reinventa. Forma este cheia. Cel mai atractiv cardigan de petrecere se așază pe talie. Se asortează cu blugi și poate fi purtat chiar și peste o rochie de vară.

ARTICOLE SIMILARE

Puțină floriografie: explorarea înțelesului victorian al florilor

realitatea

Ultima imagine a lui Kate Middleton înainte să se retragă din viaţa publică

Andreea Damian

Karl Lagerfeld, un shooting cu concurența Dior

realitatea

Trăsăturile care o deranjau pe Prințesa Diana! Nimeni nu le-a observat

Andreea Damian

Costume de baie croșetate. Tendințe și modele

Andreea Damian

Hilary Swank va realiza un fashion-show

realitatea

Scrie un comentariu