Tabu
PEOPLESlider

Laura Zapata și-ar fi dorit să vină de ziua ei în România. A anulat tot! Care e motivul

Pe 31 iulie, îndrăgita actriță de telenovele, sora Thaliei și prietenă foarte bună cu singurul solist de muzică cumbia, împlinește 64 de ani. Radhu, regele cumbiei din România, a felicitat-o și ne-a povestit în exclusivitate cele mai frumoase momente petrecute alături de marea actriță din telenovele precum “Esmeralda”, “Maria Mercedes” sau “Rosalinda”.
“Ne-am întâlnit prima dată în 2016, în Ciudad de Mexico! M-a luat cu mășina și mi-a spus “Copilașul meu, asta e Mexicul”, arătându-mi cele mai importante locuri turistice, monumente istorice și restaurante! Mi-am sărăbatorit aniversarea cu doamna și cu prietenii într-un restaurant argentinian! De acolo am fost la Catedrala Fecioarei din Guadalupe, ocrotitoarea poporului mexican! Până la Laura

radhu-cu-laura-zapata
radhu-cu-laura-zapata

Zapata nu am mai văzut în viața mea o persoană atât de credincioasă! Cel mai frumos momente pentru Laura a fost când a ajuns în România la castelul Bran! S-a bucurat ca un copil. A cântat și dansat muzică românescă, a servit sarmale și a ciocnit cu toți prietenii! Pentru mine cel mai important moment alături de Laura Zapata a fost când am ajuns în Televisa și am cântat cu ea! A fost o mare onoare! Sunt a doua persoană după Thalia pe care Laura a prezentat-o mediului artistic și cu care s-a urcat pe scenă în postura de cântăreață!. Ea ne-a transmis și un mesaj care vi-l redau. “Mi-ar fi plăcut mult să fiu în România de ziua mea! Dar vreau să uit de acest an, 2020, și sper la anul să mă întorc în România și să prezint o nouă surpriză alături de Radhu!”, a spus vedeta.

ARTICOLE SIMILARE

Un stilist arată greșelile de modă pe care cele mai multe femei le fac cu aspectul lor

Andreea Damian

De ce nu ar trebui să așteptăm până când ne este foame ca să mâncăm

Andreea Damian

Ioana Ginghină, anunț cu doar câteva zile înainte de cununie

Andreea Damian

Peste 800 de noi votanţi la Oscar invitaţi în 2020. Pe listă se află și trei românce

Andreea Damian

Ce nume ar fi ales Vlăduța Lupău dacă ar fi avut o fiică

Andreea Damian

Bermudele din denim, garanția noului stil de vară

Andreea Damian

Scrie un comentariu