Tabu
Image default
FASHION Slider

Bermudele din denim, garanția noului stil de vară

Categorizați mult timp drept pantaloni scurți pentru turiști, pantalonii scurți Bermuda fac parte din tendințele modei de vară, care promit să dureze până la începutul anului școlar. Pantaloni scurți din denim bej, kaki, negri sau albi sau pur și simplu albastru indigo, sunt un hit pentru toate fashionistele. Și iată de ce!

Atracția bruscă pentru pantaloni scurți din denim, de tipul bermudelor, se datorează pandmeiei, când majoritatea femeilor erau mai atrase de confort.

Bermudele din denim ne duc înapoi în secolul al XIX-lea. La acea vreme, pentru a tempera climatul tropical, soldații englezi trimiși în Bermuda – un teritoriu britanic de peste mări și țări – au cerut guvernului să permită purtarea unor pantaloni mai scurți, batjocorind astfel uniforma militară tradițională impusă. Așa s-au născut pantalonii scurți Bermuda.

Și dacă la începuturile sale, această îmbrăcăminte utilitară a fost o parte integrantă a garderobei masculine și a fost purtată cu șosete înalte, devine treptat apanajul noilor generații de fashioniste care acordă credibilitate esteticii sale androgine, iar tăietura sa se oprește la aproximativ 2 centimetri deasupra genunchiului.

Bermude din denim – tendința care ne face să uităm de pantalonii scurți

La jumătatea distanței între pantaloni scurți și culottes, bermudele sunt ceva mai evazați. Ce ne place la bermude? Sunt casual, dar în același timp eleganți și oferă un aspect nonșalant.

Cum să porți bermudele din denim?

Niciodată să nu fie purtați cu o cămașă simplă. Pntalonii scurți Bermuda pot fi purtați cu o varietate de haine la modă, care contrastează cu aspectul lor relaxat. Cele mai bune combinații cu care funcționează? O jachetă sport și o geantă de mână, o bluză cu imprimeu gingham și sandale țesute, cardigan și bandana, sau într-o versiune mai îndrăzneță, cu cizme cowboy și un pulover din bumbac. Oricum ar fi, pantalonii scurți Bermuda sunt noua tendință de top a verii.

ARTICOLE SIMILARE

Încă o despărţire surpriză în showbiz! Erau împreună de 9 ani și toată lumea îi considera cuplul perfect

Andreea Damian

Anne Hathaway și Rebel Wilson sunt două escroace seducătoare într-o comedie spumoasă – The Hustle

Andreea Damian

André Rieu le-a pregătit fanilor o surpriză specială pentru sărbători

Andreea Damian

Un copil moare de pneumonie la fiecare 39 de secunde

Andreea Damian

O tânără a fost concediată pentru că nu purta sutien la serviciu

Andreea Damian

Trend Alert: Pantalonii Peg Leg

realitatea

Scrie un comentariu