Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cătălin Bordea a divorțat la notar. Comediantul rupe tăcerea despre Livia

Cătălin Bordea a confirmat despărțirea de soția sa, Livia. Sătul de toate informațiile apărute în spațiul public, a decis să facă lumină privind separarea care a zguduit showbiz-ul românesc. 

Comediantul a recunoscut că el și Livia nu mai formează un cuplu și că au semnat actele de divorț. Acesta a ținut să precizeze că nu a existat un motiv clasic pentru care relația lor s-a finalizat.

Totodată, a cerut presei din România să li se respecte intimitatea și perioada grea prin care trec. 

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc!”,  a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe rețelele sociale.

Despărțirea a venit ca un șoc pentru celebrul comediant. El însuși recunoștea că a avut un an extrem de greu, mai ales după ce a fost plecat mult timp și la America Express.

Chiar și așa, Cătălin Bordea spune că încearcă să se mențină pe linia de plutire. Deși pare că problemele l-au copleșit, acesta încearcă să facă tot posibilul să nu se lase doborât.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Motivul real pentru care Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au reîntâlnit

Tabu Tabu

2Normal feat. What’s UP și Emeric Imre lansează “Regina” VIDEO

Andreea Damian

Prima echipă eliminată de la America Express 2023

Andreea Damian

Există o femeie care l-a părăsit pe Brad Pitt!

realitatea

Care dintre fiicele lui Pavel Bartoș îi va calca pe urme actorului

Tabu Tabu

Metallica a donat 250.000 de euro pentru construcţia spitalului de oncologie pentru copii

Andreea Damian

Scrie un comentariu