Tabu
Image default
PEOPLE

Cum a fost sărbătorit Cristi Chivu la 40 de ani

Unul dintre cei mai îndrăgiți fotbaliști dn România, Cristian Chivu a împlinit pe 26 octombrie frumoasă vârstă rotundă de 40 de ani. Acesta este căsătorit cu Adelina Elisei din 2008 și au împreună două fiice minunate cu care locuiesc împreună în Italia.
Cunoscutul sportiv a sărbătorit în familie, cu cele două fete ale lui iar soția sa, fostă prezentatoare de televiziune, Adelina Chivu, i-a făcut cadou mai multe lucruri speciale. Însă pe rețelele de socializare soția fotbalistului a scris următoarea replică lîngă o imagine cu el.

cristi chivu“Ca un vin fin, te faci mai bun cu vârstă” și niște inimioare. Iar lîngă acest text vedeta a publicat pe pagina ei de socializare o imagine cu soțul ei în față unui tort pe care a scris urări de bine și are două lumânări cu vârstă acestuia. Bărbatul a primit foarte multe urări de la foști colegi de pe teren care l-au tăguit în diverse imagini de pe rețelele de socializare. Bărbatul este fericit că fetele lui sunt bine și că a ajuns la o vârstă rotundă. Cristian Eugen Chivu s-a născut în orașul Reșița și a început o carieră în fotbal, devreme. Fostul fotbalist a dat și un party restrâns de ziua lui pe malul lacului Como.

ARTICOLE SIMILARE

Quentin Tarantino s-a însurat cu o cântăreața israeliană cu 20 de ani mai tânără

Andreea Damian

Lili Sandu, dublă aniversare pentru ea și iubitul Silviu Tolu

Tabu Tabu

Prezentatorul Octavian Ursulescu s-a apucat de făcut exerciții de matematică în izolare

Tabu Tabu

Despărțire șoc în showbiz! S-au despărțit la 4 luni după ce au devenit părinți

Andreea Damian

Angelina Jolie s-a făcut blondă și e greu de recunoscut

Andreea Damian

Kim Kardashian, fotografia care i-a adus 5 milioane de dolari în 5 minute

Andreea Damian

Scrie un comentariu