Tabu
PEOPLE

Corina Chiriac, imagini inedite din trecut

corina_chiriac

Îndrăgita solistă care a lansat mai multe șlagăre în perioada comunistă a împlinit pe 26 octombrie vârstă de 71 de ani. Corina Chiriac și-a lansat și un site și atât acolo cât și pe rețelele de socializare a publicat un text interesant și fotografii din copilărie pînă în ziua de azi.

corins chiriac mica
Chiar în ziua de Sfântul Dumitru, pe 26 octombrie, solista Corina Chiriac a împlinit frumoasa vârstă de 71 de ani, iar vedeta a publicat mai devreme niște imagini în mediul online. Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini din locuința sa dar și cu ea de când era mică pînă la maturitate.

corina chiriac adolescenta „Dragilor, eu am început să mă serbez de astăzi (adică duminică, n.r.)! Vă doresc tuturor sănătate și La mulți ani Dumitra și Dumitru! Până la o nouă revedere, o să mai postez niște fotografii!”, a scris Corina Chiriac pe Facebook.

corina chiriac copilȘi apoi pe lîngă imaginile cu casa ei interpreta a mai publicat cu ea fotografii cu ea de când era mică, când era adolescentă sau la maturitate. Și a primit nenumărate aprecieri de la prietenii ei virtuali care nu au văzut probabil niciodată aceste imagini pînă acum. Însă niciodată nu este prea târziu să le publice dacă ele sunt și superbe.

ARTICOLE SIMILARE

Ce surprize și-a făcut Ioana Anuța Jo de ziua ei

Tabu Tabu

Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian

Andreea Damian

Alina Eremia isi provoaca fanii la „Vanatoarea de versuri”!

realitatea

Ce pasiune ascunsă are cântăreața Irina Rimeș

Tabu Tabu

Ioana Ginghină, emoții pentru fiica ei Ruxandra

Tabu Tabu

Cum a afectat coronavirusul viața particulară a solistului Jorge

Tabu Tabu

Scrie un comentariu