Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Andreea Bălan, vacanță exotică!

Între două filmări pentru videoclipurile sale și înregistrări pentru piesele sale, Andreea Bălan și-a făcut timp și de o scurtă vacanță. Și nu oriunde, ci în Portugalia și nu cu oricine, ci cu noul ei iubit cu care este de ceva timp. Astfel că solista și-a surprins fanii cu imaginile exotice.
S-ar părea că Andreea Bălan și noul ei iubit, Tiberiu Argint sunt în aceeași loc în vacanță însă nu publică pe rețelele de socializare imagini cu ei împreună. Însă cei doi se fotografiază cam în aceleași locuri și apoi le publică.

andreea balan in vacanta Dar fanii au observat aceste lucruri și au comentat pe lîngă imaginile celor doi. Andreea s-a fotografiat prin fața mai multor obiective la fel și iubitul ei nedeclarat. Doar că și Tiberiu a făcut cam același lucru, numai că nu a apărut și în aceeași imagine cu iubita dar în același loc. ”Înconjoară-te de oameni care sunt plini de viață, care te fac să râzi și vei fi mereu doar un zâmbet”, ”Mă bucur foarte mult să te văd așa fericită! Meriți Ești o scumpă”,

andreea balan”Un zâmbet copilăresc cald și sincer, așa te vreau, optimismul te-a caracterizat în totdeauna chiar și în cele mai grele momente fii fericită, meriți vacanță minunată să ai”, au scris fanii Andreei! Chiar dacă au fost dați de gol, solistă nu recunoaște încă relația cu Tiberiu Argint, mai ales că este încă în divorț cu soțul ei, George Burcea.

ARTICOLE SIMILARE

Ce e de facut cand trendul actual nu ti se potriveste?

realitatea

De ce arăta așa bine Kate Middleton la nici 10 ore după naștere?

Andreea Damian

Cercetătorii confirmă legătura dintre vitamina D și COVID-19

Andreea Damian

Meghan Markle, umilință supremă pentru regină

Andreea Damian

Michelle Obama îi dă peste nas lui Donald Trump

Andreea Damian

DAFT PUNK ⎢ Două casete din 1995, găsite într-un club din Avignon

Ciocîrlan

Scrie un comentariu