Tabu
PEOPLE

Șoc. Cum s-a pregătit Diana Sar de Halloween

diana-sar

Una dintre cele mai camelonice actrițe de televiziune, film sau de reclame, Diana Sar s-a pregătit deja de Halloween. Fosta actriță din serialul “Vlad”, pe care o știți și din multe reclame la haine de pe micile ecrane, s-a pregătit deja pentru această sărbătoare.

diana sar
Împreună cu mai mulți prieteni, Diana Sar s-a gândit deja la evenimentul de pe 31 octombrie, când se sărbătorește sărbătoarea de Hallowen. Vedeta a acceptat un machiaj specializat precum în filmele din Mexic unde se sărbătorește acest eveniment. Actrița a stat câteva ore bune să i se facă machiajul special pe față, apoi a îmbrăcat haine speciale și un accesoriu pentru cap, după care a așteptat ca și partenerul ei, modelul Andrei Grigorie a trecut și el prin aceleași modificări transformându-se și el.

diana sar si partenerul eiAstfel că cei doi cand au fost gata au realizat conținut pentru rețelele de socializare, au făcut fotografii pentru conturile lor și sunt mândrii de ce a ieșit. Îi puteți urmări pe cei doi pe rețelele de socializare și va veți distra împreună cu ei. Să nu uităm că și anul trecut Diana Sar a surprins cu un machiaj special la care a adăugat haine pentru această sărbătoare și a mers la un party cu acel machiaj.

ARTICOLE SIMILARE

Julia Roberts s-a transformat în Kim Kardashian

Andreea Damian

Mandy Moore îl desființează pe fostul ei soț, Ryan Adams, acuzat de abuz emoțional și sexual

Andreea Damian

Primul “te iubesc” și primul sărut pe care Gina Pistol i le-a dat lui Smiley în direct

Tabu Tabu

Cine este iubita lui Alex Bogdan, prezentatorul de la Gopo

Tabu Tabu

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, cel mai nou și atipic cuplu din showbizz

Tabu Tabu

Boala care o macină pe Kim Kardashian: „Cineva trebuia să mă îmbrace. Durerea era insuportabilă”

Andreea Damian

Scrie un comentariu