Home > Slider > Fiica lui Michael Jackson se teme că „Leaving Neverland” îi va distruge cariera

Fiica lui Michael Jackson se teme că „Leaving Neverland” îi va distruge cariera

Michael Jackson

Paris Jackson, fiica legendarului Michael Jackson, se teme foarte mult pentru cariera sa, din cauza acuzațiilor de pedofilie lansate împotriva tatălui ei.

Documentarul Leaving Neverland, în care doi bărbați, Wade Robson şi James Safechuck, pretind că au fost abuzaţi de Michael Jackson în copilărie, a fost difuzat în acestă săptămână în Marea Britanie. Singura fată a „Regelui” le-a spus prietenilor ei că este neliniștită pentru că filmul i-ar putea ruina cariera în actorie. Paris crede că acuzațiile aduse tatălui ei îi va determina pe producătorii de la Hollywood să nu o mai distribuie în filme.

O sursă a declarat pentru The Sun că tânăra actriță, în vârstă de 20 de ani, speră să-și creeze o carieră de succes, dar e îngrijorată că documentarul i-ar putea distruge șansele.

Paris Jackson şi-a făcut debutul actoricesc, în martie 2017, cu un rol de invitat în serialul „Star”. În 2018, şi-a făcut debutul în cinematografie, cu rolul lui Nelly în comedia „Gringo”, alături de Charlize Theron, Amanda Seyfried şi Thandie Newson. În luna iulie a aceluiași an, Paris a obţinut un rol în filmul „The Space Between”. Ea mai are o ofertă să joace rolul Cory, o cântăreaţă disperată să se lanseze.

Michael Jackson, acuzat de abuzuri sexuale și la 10 ani de la moartea sa

Leaving Neverland, un film care durează patru ore și apărut la 10 ani de la moartea lui Michael Jackson, este centrat pe mărturiile a doi bărbaţi care au afirmat că, atunci când erau copii, au fost victimele sexuale ale lui Michael Jackson.

Documentarul, regizat de Dan Reed, detaliază poveștile lui Wade Robson și James Safechuck, acum în vârstă de treizeci de ani, care declară că au fost molestați de Jackson când aveau șapte, respectiv zece ani.

Moștenitorii lui Michael Jackson au avut un răspuns la Leaving Neverland și au încercat să discrediteze acuzatorii, spunând pentru TMZ că filmul este „o altă producție sinistră într-o încercare scandaloasă și jalnică de a exploata și câștiga bani de pe urma lui Michael Jackson”.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente.

Articole asemanatoare
Michael Jackson
Copiii lui Michael Jackson poartă la gât rămăşiţele fostului star pop
Michael Jackson
Familia lui Michael Jackson a lansat propriul documentar
Louis Vuitton
Louis Vuitton a retras articolele de îmbrăcăminte cu tematica Michael Jackson
Paris Jackson
Paris Jackson a încercat să se sinucidă din cauza documentarului despre tatăl ei

Comenteaza acest articol

Fiica lui Michael Jackson se teme că „Leaving Neverland” îi va distruge cariera

by Andreea Damian   1 min
0