Tabu
PEOPLESlider

Paula Seling, primul videoclip alături de fiica sa, Elena. Imagini emoționante!

După ce a dezvăluit că are o fetiță de 9 ani, înfiată de la vârsta de 3 ani, Paula Seling le-a făcut un cadou fanilor săi și, în videoclipul pe care l-a filmat pentru Crăciun, apare alături de copilă.

Paula Seling a filmat primul videoclip în care apare alături de fiica sa, Elena. Cele două au fost filmate în ipostaze emoționante, iar fanii au fost încântați de surpriza pe care le-a făcut-o îndrăgita artistă.

Elena face parte din familia Paulei Seling de șase ani. Artista și Radu Bucura au adoptat-o pe cea mică încă de la vârsta de trei anișori însă până de curând au ținut-o departe de ochii lumii.

Înainte cu trei zile de Crăciun, Paula Seling a făcut publice primele imagini cu cea care a făcut-o mămică și a vorbit și despre motivul pentru care a ales să țină totul secret până acum.

„Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a spus Paula Seling.

Artista o descrie pe cea mică și spune că este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune.

„Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp. (…) Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună. În ultima perioadă, media a început să scrie tot felul de lucruri, unele total pe lângă realitate. Nu mă afectează și nici nu doresc să comentez nimic. Însă, dacă o afectează pe ea, este grav.”, mai spunea Paula Seling potrivit Viva.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Marin a ajuns la greutatea pe care o avea în liceu. Cum arată vedeta acum

Andreea Damian

Cel mai vechi material descoperit pe Pământ datează de 7,5 miliarde de ani

Andreea Damian

Invită aceste 5 zodii la petrecerea ta de Revelion și te vei distra de minune!

Andreea Damian

Carmen Brumă dezvăluie alimentele are te ajută să faci față frigului

Andreea Damian

Mesajul Ancăi Sereea după ce s-a externat din spital

Tabu Tabu

Cum afectează aerul condiționat de la birou performanțele femeii

Andreea Damian

Scrie un comentariu