Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Alicia Keys, artista care reușește să impresioneze prin naturaleţe

Alicia Keys ne-a dovedit de atâtea ori că frumusețea unei femei nu stă în machiaj, ci în atitudinea pozitivă pe care alegem să o arătăm. Cântăreața în vârstă de 39 de ani a lansat în urmă cu câțiva ani campania #nomakeup care încurajează acceptarea de sine.

Vedeta a ales de nenumărate ori să apară pe covorul roşu fără machiaj. S-a întâmplat și duminică noapte, la gala Premiilor Grammy. De 15 ori câştigătoare la Grammy, Keys a purtat un machiaj ultra-natural, dar glamour şi părul împletit şi strâns la spate. Look-ul ei luminos a fost realizat de Romy Solemani și a constat într-o linie foarte subțire de eyeliner și două puncte de fard lucios pus în colturile interioare ale ochilor, accesorizat cu două pietre.

Secretul ei pentru un ten impecabil

Alicia Keys foloseşte un roller de jad. Acest aparat pentru masaj este deosebit de util pentru zona feţei, ochilor, gâtului şi decolteului. Prin rotirea pietrei de jad se stimulează dremajul limfatic, se îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi se oxigenează ţesuturile, conferind prospeţime tenului. Pentru un efect şi mai puternic, se păstrează la frigider sau se pune în apă cu gheaţă înainte de folosire.

De asemenea, vedeta foloseşte pulpa de castravete pe care o aplică pe toată faţa atunci când are mai mult timp înainte de o apariţie importantă. Și uleiul de jojoba este un element de nelipsit din ritualul său de îngrijire. Nici loţiunile de curăţare a tenului nu lipsesc, iar vedeta optează pentru unele care au în compoziţia lor uleiuri vegetale.

ARTICOLE SIMILARE

Victoria’s Secret angajează primul model transgender

Andreea Damian

Michelangelo, street artist avant la lettre pe străzile din Florența

Ciocîrlan

Andreea Bănică dublă aniversare la mare

Tabu Tabu

Prada Holiday ne transportă într-o lume de vis pe măsură ce Crăciunul se apropie

Andreea Damian

Oana şi Viorel Lis, părinţi pentru prima oară

Andreea Damian

Ce studii are Gina Pistol. Incredibil ce job-uri a avut înainte de a intra în televiziune

Andreea Damian

Scrie un comentariu