Tabu
Image default
PEOPLESlider

EXCLUSIV Cum arată Alina Eremia după intervenția chirurgicală de la nas!

Îndrăgita solistă a trecut de-a lungul anilor prin mai multe transformări, reușind să slăbească și să fie din ce în ce mai sexy. Ne-am întâlnit zilele trecute cu Alina Eremia (26 de ani) la un eveniment monden și am stat de vorba cu solistă desre intervenția chirurgicală suferită la începutul anului acesta.

Am făcut operația de deviație de sept pe care am amânat-o de foarte multă vreme, a fost o intervenție medicală de care aveam nevoie, nu e nimic din punct de vedere estetic, nasul meu este la fel. Chiar am nasul puțin strâmb în partea dreapta dacă analizezi atent dar mie îmi plac imperfecțiunile mele. Nu mi-am modificat nasul deși am avut ocazia, și puteam să o fac.

alina eremia
alina eremia

Foloseam picături de nas de vreo 15 ani și se agravase situația, și din punct de vedere medical al respirației mă împiedica foarte mult atunci când trebuia să cant. Am făcut operația asta la începutul lui ianuarie, când este mai liber pentru mine din punct de vedere muzical și nu mă incomoda programul. Mă bucur tare pentru că se văd niște ameliorări și acum pot sa respir fără picături”, a povestit in exclusivitate pentru Tabu.ro Alina Eremia.

Și tot ea ne-a mai spus că a slăbit de când este în showbizz 10 kilograme și că se menține în continuare suplă prin sport și alimentație.

ARTICOLE SIMILARE

Distribuție cu nume celebre în „Don’t Look Up”

Andreea Damian

Apa potabilă cu plastic, un produs încă nereglementat

Dora Constantinovici

George Burcea, gest neașteptat pentru fiicele lui și ale Andreei Bălan

Tabu Tabu

Sophie Turner (Sansa) spune că seria finală din Game of Thrones va fi cea mai sângeroasă

realitatea

Prințul Harry și Meghan și-au început oficial viața non-regală. Cele 6 privilegii pe care le-au pierdut

Andreea Damian

Bibi s-a aniversat de majorat in izolare alaturi de familie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu