Tabu
Image default
PEOPLESlider

Motivul pentru care Andreea Raicu e fericită

De câteva zile fostul model și vedetă de televiziune radiază de fericire și acest lucru se vede pe față ei. Andreea Raicu a trecut prin clipe neplacte după ce mama ei a avut coronavirus, însă acum s-ar părea că iubește din nou și este fericită că are o nouă relație.
După ce a avut câteva relații care nu au mers, iată că Andreea Raicu iubește din nou. Vedeta a mărturisit de câteva ori că în momentul de față este într-o relație serioasă și simte, din nou, fiorii dragostei. Insă Andreea preferă să fie discretă în ceea ce-l privește pe noul bărbat din viața ei. “Am spus că mă întâlnesc cu cineva.

matei stratan cu fosta iubita madalina gheneaDar ştii de ce nu-mi place să vorbesc? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură. Şi cu ce face, şi cu ce vârstă are… Drept pentru care, nu-mi doresc să vorbesc despre subiectul ăsta. Consider că am lucruri mai importante pentru mine pe care vreau să le spun decât astea. Da! (n.r. este îndrăgostită). Dar de ce oamenii nu vor să înţeleagă că nu vreau să vorbesc despre asta… Nu vă spun nimic”, a mărturisit Andreea Raicu. S-a scris deja că vedeta s-ar fi cuplat cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Ea ar fi fost surprinsă de fotografi ieșind din casă milionarului.

ARTICOLE SIMILARE

Ce se întâmplă în corpul tău dacă ții post negru trei zile?

Andreea Damian

Povestea de viaţă a regretatei Lisa Marie Presley: abuz de droguri, 5 perioade la dezintoxicare și 4 căsătorii eșuate

Andreea Damian

Personajul James Bond va rămâne bărbat, spun producătorii

Andreea Damian

Andreea Ibacka și Adela Popescu, noi reproșuri! Ce s-a întâmplat între cele două

Andreea Damian

Bonnie Pointer, membru fondator al trupei Pointer Sisters, a murit la 69 de ani

Andreea Damian

București muzical ⎢Târg de viniluri Paradis Paradis

Ciocîrlan

Scrie un comentariu