Tabu
PEOPLE Slider

Motivul pentru care Andreea Raicu e fericită

andreea-raicu

De câteva zile fostul model și vedetă de televiziune radiază de fericire și acest lucru se vede pe față ei. Andreea Raicu a trecut prin clipe neplacte după ce mama ei a avut coronavirus, însă acum s-ar părea că iubește din nou și este fericită că are o nouă relație.
După ce a avut câteva relații care nu au mers, iată că Andreea Raicu iubește din nou. Vedeta a mărturisit de câteva ori că în momentul de față este într-o relație serioasă și simte, din nou, fiorii dragostei. Insă Andreea preferă să fie discretă în ceea ce-l privește pe noul bărbat din viața ei. “Am spus că mă întâlnesc cu cineva.

matei stratan cu fosta iubita madalina gheneaDar ştii de ce nu-mi place să vorbesc? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură. Şi cu ce face, şi cu ce vârstă are… Drept pentru care, nu-mi doresc să vorbesc despre subiectul ăsta. Consider că am lucruri mai importante pentru mine pe care vreau să le spun decât astea. Da! (n.r. este îndrăgostită). Dar de ce oamenii nu vor să înţeleagă că nu vreau să vorbesc despre asta… Nu vă spun nimic”, a mărturisit Andreea Raicu. S-a scris deja că vedeta s-ar fi cuplat cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Ea ar fi fost surprinsă de fotografi ieșind din casă milionarului.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai cunoscute mituri despre relatii

realitatea

Vedete nascute pe 26 august!

realitatea

Profită de izolare pentru a pregăti un decor fabulos de Crăciun

Andreea Damian

Draga Olteanu Matei și Tamara Buciuceanu Botez, destine trase la indigo?

Andreea Damian

Motivul pentru care Adina Postelnicu e înfloritoare

Tabu Tabu

Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan

Andreea Damian

Scrie un comentariu