Tabu
PEOPLESlider

Puya, semnal de alarmă pentru consumatorii de droguri

Puya, pe numele din buletin Dragoș Gărdescu, a făcut confesiuni sincere despre consumul de droguri, în cadrul podcastului ”Fain&Simplu”, cu Mihai Morar.

Cu toate că afișează o viață perfectă din exterior, artistul nu a fost ocolit de probleme și de episoade extrem de grele. În urmă cu câțiva ani, Puya și-a pierdut fratele, pe Alexandru, care s-a stins din viață în urma consumului de substanțe interzise.

În luna aprilie a acestui an, cântărețul a fost prins de polițiști în timp ce conducea sub influența drogurilor, pe o stradă din sectorul 1, din București. 

„Cel mai răspândit drog era heroina (în cartierul Sălăjan), pentru că devii foarte ușor dependent. Și foarte mulți nu știau ce… Nu văzuseră în viața lor un dependent. Din distracție, deveneau dependenți. La o săptămână, era sevrajul. Te dureau foarte rău oasele, te durea totul. Era tot timpul într-o priză, se duceau să își ia. Chestia asta s-a desfășurat foarte mult timp, până la un moment dat, când cred că, probabil, din cauza unor razii mai mari, au început să ia din dealeri.

Oamenii s-au și prins, văzând ce efecte au asupra oamenilor. Atunci toți încercau să scape. (…) Anii ’90, da. Pur și simplu nu știau ce o să-i aștepte după aceea. Cei care se ocupă cu prevenția ar trebui să instruiască oamenii, să știe (…) La un moment dat, mă duceam la multe înmormântări. Prieteni, oameni de vârsta mea. Sincer să fiu, nu îți venea să crezi. Așa s-a întâmplat. Am fost în decurs de câțiva ani la 5-6 înmormântări de oameni de vârsta mea, cu care am copilărit, care erau din cartier. Pur și simplu îți cedează organismul”, a povestit Puya, în cadrul podcastului ”Fain și Simplu”.

Rapper-ul a mai declarat că a stat departe de droguri o perioadă, după ce a văzut impactul pe care l-au avut aceste stupefiante asupra persoanelor din jurul său. 

„În primul rând, i-am văzut p-ăștia cum arătau. Arătau rău de tot și să vezi niște oameni care se degradează atât de mult, într-un timp atât de scurt, și care sunt în stare să facă orice pentru chestia aia…. Trăiesc doar pentru treaba asta. Nu are cum să nu te miște. Fratele meu a murit în Italia. Sunt exemple palpabile. Cred că foarte mulți care sunt curioși de domeniul ăsta nu au văzut cum arată niște oameni. Sunt și droguri asociate cu distracția”, a mai spus el.

În vârstă de 44 de ani, Puya a devenit cunoscut la sfârşitul anilor ’90, atunci când a înfiinţat trupa „La Familia” alături de Tudor Sişu. Rapper-ul a cunoscut succesul încă de la primele piese lansate, care au făcut furori la vremea respectivă.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ce cadou își dorește Codin Maticiuc de ziua lui

Tabu Tabu

Kate Middleton a anunțat când se întoarce din „concediul de maternitate”

Andreea Damian

Lanvin Fashion Show | Puterea identității într-o colecție atemporală

Andreea Damian

Dan Bittman a dat răspunsul neașteptat despre vaccinare. Se imunizează sau nu anti-Covid?

Andreea Damian

Meghan Markle a îmbrăcat rochia de mireasă cu o lună înainte de nunta cu Harry

Andreea Damian

Cum afectează coronavirusul corpul uman și care sunt categoriile de risc

Andreea Damian

Scrie un comentariu