Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cabral și Andreea Ibacka părăsesc România, împreună cu cei doi copii ai lor

Andreea și Cabral Ibacka au decis să își ia cei doi copii și să plece în Laponia, pentru a trăi cea mai frumoasă experiență de sărbători.

Andreea Ibacka a postat pe contul de socializare imagini, alături de care a scris un mesaj în care împărtășește cu fanii bucuria ei. Este pentru prima dată când cei doi copii ai vedetei vor trăi ceva unic. 

„La noi prima zăpadă pe anul acesta s-a lăsat cu chiote de bucurie. Nu că s-ar fi umplut ograda de nămeți, după cum se vede, în Berceni, n-avem nici de o bătaie cu bulgări… Ideea e că am sărbătorit și ne-am îmbrățișat de mama focului (legenda spune că încă ne îmbrățișăm) știind că în curând primim zăpadă cât vezi cu ochii. LAPONIA, veniiiiim! Un vis devenit realitate!”, a scris Andreea Ibacka pe contul său de Instagram.

Andreea Ibacka a anunțat fericită când va fi plecarea, dar și ce activități vor desfășura în Laponia, spre bucuria celor mici, dar și a celor mari. 

„Ne așteaptă aurora boreală, plimbări cu sania trasă de husky, momente de tandrețe cu renii zglobii, plimbare cu snowmobilul și mai ales întâlnirea din orașul Rovaniemi cu Moș Crăciun în persoană (vorbitor de limba română), cu elfii săi ce împachetează cadouri și cu doamna Crăciun, alături de care vom coace prăjituri.

Plecăm pe 18 decembrie, dar până atunci împachetăm în gând în fiecare zi”, a mai scris Andreea Ibacka despre vacanța în care va merge, în doar câteva zile, cu soțul și cei doi copii pe care îi au împreună.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Vitamina care îți poate salva viața dacă ai Covid-19

Andreea Damian

Emily Burghelea, probleme de sănătate, la doar câteva zile după ce a ajuns acasă cu fiul ei

Andreea Damian

Un celebru personaj de desene animate este homosexual. Fanii sunt șocați!

Andreea Damian

Autoiluzionarea: cum îi determină pozele selfie pe oameni să-și facă operații estetice

realitatea

Coldplay va concerta pentru prima oară în România, în cadrul unui turneu european. Când e programat evenimentul

Andreea Damian

De ce felicitarea de Crăciun a prințului Harry și a lui Meghan Markle este specială

Andreea Damian

Scrie un comentariu