Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Cartofi din Rai

INGREDIENTE:
– 2 căței de usturoi
– 1 ceapă medie
– 20 bucăți de arpagic (știu că e greu de curățat, dar merită)
– cimbru (proaspăt de preferință, dar e bun și uscat)
– 1 kilogram cartofi roșii
– 250 grame smântână (să nu fie foarte grasă)
– 500 grame brânză (nici ea să nu fie grasă)
– sare
– piper
– 100 grame unt

PASUL 1. Firbeți cartofii curățați și tăiați în jumătate.

PASUL 2. În timp ce cartofii fierb, curățați și tăiați ceapa, usturoiul și arpagicul, apoi căliți-le ușor până când ceapa devine transparentă.

PASUL 3. Când cartofii sunt fierți, scurgeți-i bine și pisați-i ca pentru piure. Adăugați peste ceapa, usturoiul, arpagicul, smântâna, brânza și cimbrul. Amestecați bine și apoi puneți toate ingredientele într-o tavă. Sare și piper după gust. Peste acest amestec presărați bucățele de unt.

PASUL 4. Puneți tava în cuptorul preîncălzit și lăsați la copt pentru 30 de minute până când conținutul se rumenește și capătă o crustă.

PASUL 5. Poftă tabună!:)

ARTICOLE SIMILARE

CULINAR TABU: Pui sudafrican

realitatea

NICOLETA LUCIU arata bestial dupa NUNTA, in fusta mini! S-a tuns! Galerie FOTO

realitatea

Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor

Cel mai frumos cadou din copilărie și ce mai înseamnă el

realitatea

Mihaela Radulescu si Andreea Marin, REACTII PUTERNICE cand au aflat ca vor fi colege

Noutățile Cotidianul din cadrul Târgului de carte Gaudeamus

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu