Tabu
Image default
lifestyle

CULINAR TABU: Cartofi din Rai

INGREDIENTE:
– 2 căței de usturoi
– 1 ceapă medie
– 20 bucăți de arpagic (știu că e greu de curățat, dar merită)
– cimbru (proaspăt de preferință, dar e bun și uscat)
– 1 kilogram cartofi roșii
– 250 grame smântână (să nu fie foarte grasă)
– 500 grame brânză (nici ea să nu fie grasă)
– sare
– piper
– 100 grame unt

PASUL 1. Firbeți cartofii curățați și tăiați în jumătate.

PASUL 2. În timp ce cartofii fierb, curățați și tăiați ceapa, usturoiul și arpagicul, apoi căliți-le ușor până când ceapa devine transparentă.

PASUL 3. Când cartofii sunt fierți, scurgeți-i bine și pisați-i ca pentru piure. Adăugați peste ceapa, usturoiul, arpagicul, smântâna, brânza și cimbrul. Amestecați bine și apoi puneți toate ingredientele într-o tavă. Sare și piper după gust. Peste acest amestec presărați bucățele de unt.

PASUL 4. Puneți tava în cuptorul preîncălzit și lăsați la copt pentru 30 de minute până când conținutul se rumenește și capătă o crustă.

PASUL 5. Poftă tabună!:)

ARTICOLE SIMILARE

Adina Buzatu, copilot pe un BMW din 1974

13 curiozități despre vedete

realitatea

Fostul IUBIT al Innei are o prietena FIERBINTE RAU! Ipostaze incestuoase cu fratele ei

Carmen Bruma, sfaturi pentru un abdomen de invidiat!

MUMIE ambulantă! O rusoaică este MĂCINATĂ de ANOREXIE!

Heather Locklear, internată în stare gravă

realitatea

2 comentarii

Silviu 21 April 2011 at 13:43

Niste cartofi extraordinari. Am mancat la un restaurant ceva foarte asemanator.
Retete cu Miel

Răspunde
copaciu_simina 30 January 2012 at 17:57

Am sa gatesc si eu acesti cartofi,deja mi s-a facut pofta:)

Răspunde

Scrie un comentariu