Tabu
PEOPLE

Lavinia Bănică, soția lui Ștefan Bănică Junior, are un nou look

Cunoscuta solistă care este partenera de viață a celebrului Ștefan Bănică Junior și-a făcut schimbare de look. Lavinia, fosta Pârva actualmente Bănică, arată cu totul altfel după ce a făcut o vizită pe la coafoar de unde s-a întors cu o altă înfățișare.
Odată cu venirea toamnei, fermecătoarea Lavinia a decis să renunțe la pletele lungi și a optat pentru o tunsoare mai scurtă, gen bob. Hotărârea curajoasă pare să fi fost pe placul prietenilor virtuali care au descris transformarea doar prin cuvinte foarte frumoase din partea urmăritorilor. ”Mi-a fost greu să renunț la părul lung, însă am ales părul scurt și sănătos. Ce părere aveți?”, a scris Lavinia Pârva pe Instagram, în descrierea fotografiei publicate pe rețelele de socializare.

Lavinia a născut în urmă cu aproape doi ani și de atunci s-a luptat să revină la formele de dinainte de a fi însărcinată, căci timp de nouă luni a luat în greutate. Vedeta a slăbit foarte mult, a făcut sport și a reușit să aibă o siluetă de viespe pentru soțul ei și pentru ea, în special. Apoi, a trecut pe la medicul estetician și a trecut la refacerea sânilor, reușind să-și pună silicoane. După ce s-a tunat, acum Lavinia a recurs la o nouă tunsoare devenind de nerecunoscut pentru mulți dintre fanii ei.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham și a explicat de ce

Andreea Damian

Ce se întâmplă cu noul sezon Chefi la cuțite după plecarea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Andreea Damian

Trucul isteț pe care Meghan Markle îl folosește pentru a ascunde firele albe

Andreea Damian

Madonna caută bucătar personal care să-i gătească doar mâncare kosher

Andreea Damian

Heidi Klum a pozat complet goală, la 48 de ani. Fotografia care a încins internetul

Andreea Damian

Lora s-a întors din Bali. Prima imagine cu ea și iubitul din țară

Tabu Tabu

Scrie un comentariu