Tabu
PEOPLESlider

Ce se întâmplă cu noul sezon Chefi la cuțite după plecarea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Chefi la cuțite 2023 și-a ales câștigătorul, dar show-ul culinar a rămas fără jurați. Mulți se întreabă deja ce se întâmplă cu noul sezon Chefi la cuțite după ce chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au „zburat” de la Antena 1.

Antena 1 a anunțat, de curând, că s-a despărțit de cei trei jurați consacrați de la Chefi la cuțite. Motivul invocat de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu este oboseala acumulată după 12 sezoane filmate. Gurile rele susțin cu totul altceva. N-ar fi exclus ca în curând să îi vedem pe cei trei chefi la concurență, la Pro TV.

Au apărut deja tot felul de speculații referitoare la cine i-ar putea înlocui pe bucătari. Printre numele care se vehiculează, cu șanse mari de a se confirma în curând, este Nicolai Tand, un ”abonat” al postului. 

Antena 1 păstrează misterul cu privire la numele noilor jurați. Concurenților li s-a spus din partea producătorilor că Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu nu vor mai păși deloc în emisiune.

Un alt lucru mai puțin știut de telespectatori este că majoritatea concurenților, atunci când se prezintă pentru prima dată la filmări, merg cu rețetele făcute de acasă. Până astăzi, 18 octombrie 2023, concurenții au avut o singură zi de filmare. Fiecare și-a prezentat preparatul cu care dorește să ajungă la inima noilor jurați.

Urmează ca în etapa următoare să se trieze farfuriile bune din cele prezentate până acum de concurenți. Aceștia vor fi sunați, după selectarea celor mai aspectuoase farfurii (acesta este criteriul principal de la preselecție). Vor ajunge apoi în fața noilor jurați pentru a degusta din preparatele lor, preparate pe care, de data asta, le vor găti chiar în platoul Chefi la cuțite.

„Nu știm care chefi vor fi la jurizare. Ne-au spus doar că vor fi schimbați cei trei chefi, încă de la primele filmări”, au spus doi dintre concurenții din noul sezon Chefi la cuțite, potrivit Fanatik.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ce relație are Diana Munteanu cu Claudiu Niculescu, la 10 ani de la divorțul lor

Andreea Damian

Accidentally Wes Anderson: când viața reală întâlnește filmul fantasy

Ciocîrlan

Cuplul format din Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au revăzut după câteva luni

Tabu Tabu

American Music Awards 2021 | Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

Smiley și Gina Pistol, din nou împreună în fața camerelor de luat vederi

Tabu Tabu

Zece tendințe de frumusețe coreeană de încercat în 2021

Andreea Damian

Scrie un comentariu