Tabu
PEOPLESlider

Ce ruină a ajuns acum fosta casă a lui Irinel Columbeanu din Izvorani – FOTO

Vila din Izvorani, în care Irinel Columbeanu a format o familie alături de Monica Gabor, nu mai este deloc ce a fost odinioară. Impunătoarea construcție este acum o ruină, cu mobilier ars și ferestre sparte.

Vila lui de la Izvorani, cu care a făcut furori chiar și la televizor, a fost distrusă complet în urma unui incendiu devastator. Aici a fost cuibușorul de nebunii al fostului milionar, unde s-a iubit cu multe femei frumoase și a avut o familie cu Monica Gabor.

Imagine

Fostul om de afaceri a pierdut aproape toată averea pe care a avut-o, iar acum locuiește la azil. Irinel Columbeanu plătește aproximativ 3.000 lei pe lună ca să fie cazat în centrul pentru vârstnici, unde primește mâncare și este îngrijit. Înainte să ajungă în acest punct de cotitură al vieții, Irinel Columbeanu a trăit într-o vilă impresionantă din Izvorani, cu piscină interioară și exterioară, dar și obiecte de artă scumpe care împodobeau pereții înalți și finisați perfect.

Imagine

Din cauza problemelor financiare pe care le-a avut, Irinel Columbeanu nu și-a pierdut doar afacerile și averea, dar și celebra vilă, una dintre cele mai frumoase din țară la acel moment.

Imagine

Imobilul, care odinioară deborda de lux și opulență, se află acum în autoritatea băncii, deoarece fostul afacerist a avut datorii mult prea mari. Însă, dintr-o vilă impresionantă, în care oricine și-ar dori să locuiască, s-a transformat într-o construcție părăsită, cu geamuri și uși sparte și un acoperiș distrus. În interior se mai află câteva taboluri și obiecte pe care Columbeanu le-a avut când a locuit acolo, însă unele nu mai pot fi recuperate deloc sau restaurate cu greu.

Imagine

În urmă cu trei ani, vila lui Irinel Columbeanu a luat foc, iar daunele încă se observă, mai ales la nivelul acoperișului. Atunci, fostul om de afaceri a declarat că incendiul a pornit din subsolul casei, unde era organizată o petrecere de Halloween.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum să crești o mulțime de plante de interior și cu ce te ajută ele

realitatea

Bebelușii modificați genetic – o nouă speranță pentru bolnavii de HIV și SIDA?

Andreea Damian

Cum îți păstrezi silueta fără dietă: secretele franțuzoaicelor

Andreea Damian

Simbol antic pe zonele intime, noua modă a costumelor de baie printre vedetele autohtone

Andreea Damian

Nouă lovitură pentru Cătălin Bordea după ce a fost părăsit de soție. Comediantul este în doliu

Andreea Damian

Premiile Oscar 2020. Cum a arătat meniul 70% vegetarian

Andreea Damian

Scrie un comentariu