Tabu
PEOPLESlider

Câştigător Chefi la cuţite 2023. Surpriză colosală, cine a plecat acasă cu 30.000 de euro

Câştigător Chefi la cuţite 2023. Cel mai nou sezon Chefi la cuțite și-a desemnat câștigătorul în Marea Finală de pe 18 octombrie 2023. Telespectatorii au așteptat cu nerăbdare să afle cine va pleca acasă cu marele premiu. Așadar, Irina Fodor nu a stat prea mult pe gânduri și a anunțat că Janni Alexandridis, cuțitul de aur din echipa magenta, e marele câștigător al sezonului 12.

„Am câștigat cel mai mare show de bucătari din România. Asta însemană tot. Îmi pare rău, nu pot să-mi țin emoțiile. Îmi trebuie puțin timp să realizez ce s-a întâmplat! A fost cea mai bună experiență din viața mea”, au fost cuvintele lui Janni Alexandridis, cu lacrimi în ochi.

Jumătate grec, jumătate român, el a impresionat încă de audiții cu preparatele sale, el primind cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu.

”Farfurie cu iz asiatic. Bucătar”, spunea Florin Dumitrescu la audițiile pe nevăzute. Era vizibil încântat de ceea ce găsise în farfurie. Era o salată de varză chinezească, ton tataki cu maioneză de chili și un crumble. Iar farfuria din fața chefilor a fost pe placul tuturor.

„Una dintre cele mai reușite finale! Cea mai gustoasă finală din toate timpurile! Nouă dacă ne-ar fi fost de dat note, ieșea cu sânge. Eroii sunteți voi! Nu a fost sezonul meu! Asta e. (…) Am avut mâinile transpirate, e ceva de nedescris!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

După două sezoane în care Sorin Bontea a dominat autoritar, ajungând la a șasea victorie din 11, a venit rândul ca Florin  Dumitrescu să fie, cu adevărat fericit și, totodată, să îl egaleze pe Cătălin Scărlătescu, cu 3 victorii. Mai mult, victoria concurentului celui mai tânăr chef din show mai bifează și o premieră pentru emisiunea de la Antena 1.

Imagine

Și, chiar dacă este tânăr, câștigătorul Chefi la Cuțite Janni Alexandridis, are o bogată experiență într-ale gastronomiei. De altfel, el a lucrat și la un restaurant cu specific japonez cu o stea Michelin din Elveția. Dar nu doar acolo, ci și în alte locații de lux din Occident, până să se întoarcă în restaurantul familiei din Germania.

Câștigătorul Chefi la Cuțite nu este la prima experiență în show-uri tv culinare. El a mai apărut și la The Taste, în Germania. Acolo a reușit performanța de a se clasa pe locul IV. La Chefi la Cuțite Janni Alexandridis a ajuns la insistențele familiei sale. De asemenea, tânărul chef e și obișnuit cu vedetele, gătind pentru echipa națională de fotbal a Germaniei, pentru olimpicul Usain Bolt sau artista Selena Gomez.

Antena 1 anunță înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Motivul despărțirii – Refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Unde și când puteți urmări celebra serie „Singur acasă”

Andreea Damian

Lady GaGa a primit de ziua ei un cadou absolut fantastic!

realitatea

Cum arată casă achiziționată de Dana Rogoz în Viscri

Tabu Tabu

Kamara, primele declarații despre relația pe care a avut-o cu iubita lui Reghe

Andreea Damian

E uimitor ce cred cercetătorii despre femeile cu față sfidătoare

Andreea Damian

Ce probleme de sănătate are Gina Pistol, gravidă în luna a opta. Are dureri insuportabile: „Simt că înnebunesc”

Andreea Damian

Scrie un comentariu