Tabu
PEOPLESlider

Demi Moore e de nerecunoscut. Schimbarea radicală de look (FOTO)

Demi Moore și-a uimit fanii cu o nouă apariție. Vedeta a fost surprinsă miercuri pe podium pentru prezentarea de modă Fendi, transmite Daily Mail.

Actrița pare de nerecunoscut, scrie TabuHighLife. Ea a apărut într-o bluză neagră de satin, care îi evidenția decolteul, completată cu un tiv peplum.

Cu toate acestea, „noua” față a lui Demi Moore a atras mai multă atenție decât ținutele. Frunte complet netedă, ochi inexpresivi. Dar cel mai izbitor lucru este partea inferioară a feței sale, în special pomeții și gura.

La 58 de ani, actrița este mândră de noul ei look: a postat mai multe imagini ale paradei pe rețelele sale de socializare. Ea a sosit în Franța împreună cu fiica ei Scout Willis și alte vedete pentru Săptămâna Modei la Paris.

O distribuție impresionantă de modele de top, printre care Kate Moss, Naomi Campbell și Cara Delevingne, l-au însoțit pe britanicul Kim Jones în fasjion show-ul Fendi, defilând în prima sa colecție Haute Couture.

Avea să fie marea premieră a britanicului Kim Jones în fruntea casei italiene Fendi. Rochii eterice, costume de pantaloni, o jachetă din umerii căreia ies straturi lungi, straturi de tul.

ARTICOLE SIMILARE

Afla cum sa iti faci un machiaj ce permite atat accentuarea ochilor, cat si a buzelor

realitatea

Schimbările climatice au adăugat 4 grade Celsius valului de căldură din luna iunie

Andreea Damian

Cu cine se iubește Victoria Răileanu la trei ani de la divorțul de Conrad Mericoffer

Andreea Damian

Licitație caritabilă pentru copii ⎥ Opera gigantică a lui Sacha Jafri

Ciocîrlan

Shaormeria manelistului Tzancă Uraganu, închisă! Ce nereguli au descoperit autoritățile

Andreea Damian

Valentina Pelinel, mamă din nou

Andreea Damian

Scrie un comentariu