Tabu
LIFE & LOVE

20 de lucruri care “sperie” orgasmul

01. Un telefon. Nu contează că e mama, tata, bunica. În momentul în care auzi telefonul sunând prin mintea ta trec o grămadă de gânduri de la moartea cuiva, dacă ești mai prăpăstioasă, până la faptul că ai fi putut câștiga un concurs, dacă ești mai optimistă. Oricum, telefonul poate trimite un orgasm fix pe apa sâmbetei…

02. Este exclus să aduce vorba despre copii în preajma unui orgasm. Adică, dacă vă doriți unul cu partenerul vostru, fie că e bărbat sau femeie, orice alt moment este mult mai potrivit decât ăsta. Riscați ca el/ea să se ridice și să se ducă unde vede cu ochii.

03. Spuneți-le partenerilor voștri să nu vă mai reducă la tăcere atunci când vă manifestați "entuziastmul" cu sonorul la maxim. Faptul că urlați e din cauza plăcerii. Faptul că ei vă spun să închideți gura nu va face decât să vă alunge cheful.

04. Întrebarea supidă "Ai terminat?". În primul rând un partener ideal ar trebui să știe când ai terminat, iar în al doilea rând așa, ceva nu se întreabă.

05. Întrebarea stupidă "Pot să termin și eu acum?". În primul rând fiecare ar trebui să se simtă bine și să termine când vrea dacă și partenerul e satisfăcut, iar în al doilea rând, așa ceva nu se întreabă.

06. Vorbele murdare. În cazul în care nu sunteți obișnuiți cu ele, nu le folosiți. Mulți oamani sunt crispabili la astfel de cuvinte. Nu le plac și se rușinează.

07. Animalul de companie.
Drumul spre orgasm este brusc deviat dacă labradorul Jack sare în pat în cel mai nepotrivit moment. E adevărat că te poate bufni râsul, dar, de multe ori, acest gest "animalic" este urmat de o mică ieșire nervoasă.

08. Televizorul. Atenția ambilor parteneri ar trebui îndreptată spre partida de sex. La televizor pot fi multe chestii interesante, de genul unui breaking news sau documentar despre cum se face păcura. Așa că, dacă nu puneți un film xxx pentru inspirație, mai bine opriți televizorul.

09. Vânturile vaginale.
Eu nu știu multe despre ele, dar cică există și cam taie pofta de sex.

10. Vânturile(normale) și voma.
Nu cred că vreuna din ele necesită explicații pentru a înțelege de ce ideea de orgasm nu e agreată în preajma lor.

11. Alt nume. Dacă pe el îl cheamă Marian, iar tu îi spui "Oh, da Gheorghe", fiți sigure că partida de sex va căpăta instantaneu o alură mult mai filosofică! Sfatul cel mai practic ar fi să repetați numele partenerului sua partenerei tare încă de la început ca să vă obișnuiți cu el.

12. Sindromul Tourette-sexual. În cazul în care partenerul se trezește făcând ca un stol de vrăbii chiar cu câteva secunde înainte de orgasm, e posibil nu doar să vă sperie pe moment, dar chiar să vă lase cu traume serioase.

13. Moliciunea. Dispriția erecției este unul dintre cele mai motivele cele mai des întâlnite din cauza cărora femeile nu ajung la orgasm.

14. Ejacularea prematură. Nici ea nu prea mai are nevoie de explicații. Problemă veche…

15. Chiar dacă partenerul declară cu mâna pe… coapsă că sunteți mai buni/bune la pat decât vreun fost sau fostă, simpla evocare a respectivului personaj va tăia pofta de sex, nu doar orgasmul. Se aplică mai des în cazul femeilor.

16. Concentrarea.
Partenerii de sex ar trebui să fie relaxați. Dacă vreunul din voi are ca scop în viață orgasmul celuilalt, acesta va veni muuuuult mai greu pentru că vor dispărea bucuria și plăcerea de a face sex.

17. Poziția. Aceasta nu trebuie schimbată atunci când vă apropiați de orgasm. Niciodată! pentru că, practic, va trebui să o luați oarecum de la capăt.

18. Oboseala. Orgasmul nu va mai veni cu siguranță atunci când unul dintre parteneri spune că e prea obosit ca să mai continue.

19. Dinții!
Nu totul se mușcă!

20. Copilul. Dacă bebelușul plânge, orgasmul fuge.

ARTICOLE SIMILARE

„După mine potopul”! Află care sunt cele patru ZODII care provoacă DEZASTRE în urma lor!

Andreea Damian

Robert Pattison + Kristen Stewart = Sex incredibil!

realitatea

O cercetatoare a facut sex cu un delfin in numele stiintei

4 semne zodiacale care visează la o viață de lux

Andreea Damian

Cum sa recunoastem ca ne e frica de casatorie

realitatea

6 cele mai ciudate obiecte cu care oamenii au făcut sex

realitatea

Scrie un comentariu