Tabu
PEOPLESlider

Laura Cosoi, primele imagini cu burtica de gravidă

Laura Cosoi a luat prin surprindere pe toată lumea la sfârșitul lunii decembrie atunci când a anunțat că este din nou însărcinată, iar fetițele sale, Vera și Rita vor avea o surioară.

Ea a subliniat că visul de a avea o familie numeroasă și un cămin în care râsetele de copil sunt nelipsite i s-a îndeplinit. Laura a mărturisit că este recunoscătoare pentru viața pe care o trăiește alături de bărbatul iubit și de fetițele care îi aduc mereu întotdeauna fericirea în suflet.

Sărbătorile de iarnă au prins-o pe meleaguri străine. Actrița a distribuit mai multe fotografii din vacanță, iar burtica de gravidă începe să se profileze. Chiar dacă în fotografii nu prea se vede sarcina, vedeta fiind în primul trimestru, strălucirea de pe chipul Laurei Cosoi nu lasă loc de îndoială.

În dreptul fotografiilor de familie, Laura a scris un mesaj scurt, dar plin de emoție: „Am doar un singur gând. Mulțumesc, viață!”, au fost cuvintele Laurei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Vedeta traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Totul este cu atât mai emoționant cu cât actrița a sărbătorit împlinirea vârstei de 40 de ani împreună cu familia sa.

ARTICOLE SIMILARE

Singura declaraţie făcută de Guess Who după ce ar fi fost prins drogat cu cocaină la volan

Andreea Damian

Cum ar fi trebuit să sărbătorească Anca Pandrea ziua de 14martie! Actrița e deprimată toatal

Tabu Tabu

Netflix | Ce vedem în iunie

Andreea Damian

Meghan Markle, prima apariție în public de după anunțul sarcinii

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Simona Sensual

Andreea Damian

Împăcarea momentului! Ce spune Andreea Antonescu despre tatăl fetiței sale

Andreea Damian

Scrie un comentariu