Home > Vedete > Cum ar fi trebuit să sărbătorească Anca Pandrea ziua de 14martie! Actrița e deprimată toatal

Cum ar fi trebuit să sărbătorească Anca Pandrea ziua de 14martie! Actrița e deprimată toatal

anca pandrea si iurie darie

Ziua de 14 martie trebuia să fie una specială, plină de amintiri pentru actrița Anca Pandrea, văduva lui Iurie Darie. Actorul și-ar fi sărbătorit ziua de naștere și partenera lui și-a dorit să cinstească ziua într-un mod special. Însă din cauza probelemelor din țară și străinătate legate de Corona Virus, vedetă a trebuit să anuleze toate evenimentele destinate iubitului Iura, așa cum încă îl alintă pe actor.
Îndrăgita actrița Anca Pandrea și-a dorit să-i aducă un omagiu iubitului ei Iurie Darie, actorul care ne-a părăsit în urmă cu 7 ani. De câteva luni vedetă pregătea un eveniment special și anume o expoziție cu desenele și picturile indragitului Iura. Luni de zile actrița a obținut aprobări și a dat telefoane pentru a face o expoziție în incinta teatrului de comedie din București. Și-a invitat prietenii apropiați, actori și oameni de teatru și televiziune care au însemnat ceva pentru cuplul Anca Pandrea Iurie Darie.

anca pandrea

anca pandrea

Însă din cauza Corona Virusului evenimentul s-a anulat, așa cum s-au oprit toate manifestările din toate teatrele și sălile de spectacole. Mai mult, actrița a decis că dacă nu poate face expoziția, măcar să facă o zi specială acasă, cu prietenii buni și să meargă la cimitir, acolo unde odihnește iubitul ei și să-i ducă tort, șampanie și să-i aprindă o lumânare. Din păcate, din cauza nebuniei care a luat amploare, actrița nu mai face nici asta. “Voi fi doar eu cu Iura în casă. O să iau un somnifer și o să uit de tot și de toate. Nu pot să cred că se întâmplă ce se întâmplă și că nu am putut face tot ce mi-am propus. Mă doare că tocmai acum se întâmplă acest lucru. Vreau să uit de tot, n-am mâncat de 24 de ore și vreau să dorm”, a povestit actrița pentru Tabu.

Articole asemanatoare
anca pandrea si iurie darie
Ce surpriză pregătește actrița Anca Pandrea în memoria iubitului Iurie Darie
ANCA PANDREA – gest socant la parastasul lui IURIE DARIE
ANCA PANDREA are o relatie cu un pictor!
ANCA PANDREA, doliu fara sutien: NONCONFORMISTA nu se dezminte!

Comenteaza acest articol

Cum ar fi trebuit să sărbătorească Anca Pandrea ziua de 14martie! Actrița e deprimată toatal

by Tabu Tabu   1 min
0