Tabu
PEOPLE

Cum ar fi trebuit să sărbătorească Anca Pandrea ziua de 14martie! Actrița e deprimată toatal

anca pandrea si iurie darie

Ziua de 14 martie trebuia să fie una specială, plină de amintiri pentru actrița Anca Pandrea, văduva lui Iurie Darie. Actorul și-ar fi sărbătorit ziua de naștere și partenera lui și-a dorit să cinstească ziua într-un mod special. Însă din cauza probelemelor din țară și străinătate legate de Corona Virus, vedetă a trebuit să anuleze toate evenimentele destinate iubitului Iura, așa cum încă îl alintă pe actor.
Îndrăgita actrița Anca Pandrea și-a dorit să-i aducă un omagiu iubitului ei Iurie Darie, actorul care ne-a părăsit în urmă cu 7 ani. De câteva luni vedetă pregătea un eveniment special și anume o expoziție cu desenele și picturile indragitului Iura. Luni de zile actrița a obținut aprobări și a dat telefoane pentru a face o expoziție în incinta teatrului de comedie din București. Și-a invitat prietenii apropiați, actori și oameni de teatru și televiziune care au însemnat ceva pentru cuplul Anca Pandrea Iurie Darie.

anca pandrea
anca pandrea

Însă din cauza Corona Virusului evenimentul s-a anulat, așa cum s-au oprit toate manifestările din toate teatrele și sălile de spectacole. Mai mult, actrița a decis că dacă nu poate face expoziția, măcar să facă o zi specială acasă, cu prietenii buni și să meargă la cimitir, acolo unde odihnește iubitul ei și să-i ducă tort, șampanie și să-i aprindă o lumânare. Din păcate, din cauza nebuniei care a luat amploare, actrița nu mai face nici asta. “Voi fi doar eu cu Iura în casă. O să iau un somnifer și o să uit de tot și de toate. Nu pot să cred că se întâmplă ce se întâmplă și că nu am putut face tot ce mi-am propus. Mă doare că tocmai acum se întâmplă acest lucru. Vreau să uit de tot, n-am mâncat de 24 de ore și vreau să dorm”, a povestit actrița pentru Tabu.

ARTICOLE SIMILARE

Justin Bieber este primul artist cu 50 de milioane de abonați pe YouTube

Andreea Damian

Prințul Harry și Meghan și-au început oficial viața non-regală. Cele 6 privilegii pe care le-au pierdut

Andreea Damian

Motivul halucinant pentru care Tom Cruise refuză să-și vadă fiica biologică

Andreea Damian

Kirsten Dunst susține că e ignorată de Hollywood: „M-am gândit că poate că nu sunt o actriță bună”

realitatea

Kanye West: Am rugat oamenii care lucrează la albumul meu să nu facă sex premarital

realitatea

Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse

Andreea Damian

Scrie un comentariu