Tabu
Image default
PEOPLESlider

Vești teribile despre Matthew Perry din serialul Friends

Matthew Perry, interpretul lui Chandler Bing din serialul de success „Friends” (Prietenii tăi), a mărturisit printr-un mesaj pe Twitter că a petrecut trei luni în spital.

Presa informase deja că actorul de 49 de ani a fost internat și operat de urgență, în urma unei perforații la nivelul stomacului. Însă lucrurile au fost destul de serioase, după cum însuși starul american a dat de înțeles din postarea sa de pe Twitter. „Three months in a hospital bed. Check.” (trad. Lb. engl. Trei luni într-un pat de spital. Verificat), a transmis actorul, aceasta fiind și prima postare din ultimele 8 luni. Matthew Perry nu a oferit şi alte detalii în legătură cu starea sa de sănătate.

În urmă cu o lună, actorul a suferit o intervenţie chirurgicală, într-un spital din Los Angeles. Un reprezentant al actorului a declarat atunci pentru TMZ că acesta „apreciază grija pentru sănătatea sa”, dar a cerut să-i fie respectată intimitatea pe parcursul recuperării.

Perforaţia gastrointestinală, mai cunoscută ca ruptură de intestin, este de două feluri, traumatică și patologică. În oricare dintre cazuri, pacientul este transportat rapid la spital. Simptomele sunt dureri abdominale acute, iar cauzele sunt multe, printre care și ulcerul. Complicaţiile pot duce la septicemie, care pune viaţa în pericol.

Este cunoscut deja că Matthew Perry a avut probleme cu alcoolul și cu drogurile. Actorul a mărturisit că nu a fost niciodată treaz la filmările show-ului „Friends”. Matthew Perry a fost internat de două ori la dezintoxicare. „Cel mai adesea consumam alcool şi opiacee. Cred că m-am ascuns destul de bine, dar până la urmă oamenii şi-au dat seama”, a povestit Matthew Perry în urmă cu ceva timp.

 

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 26 iunie!

realitatea

Unde a plecat Jorge cu familia în vacanță peste hotare

Tabu Tabu

Cum puteți fi mai frumoase în ziua nuntii

realitatea

Cum îți pui în valoare bronzul?

Andreea Damian

Netflix – Firefly Lane | Cât durează o prietenie?

Andreea Damian

Cu ce extravaganță a ieșit Daniela Crudu din nou in evidență

Tabu Tabu

Scrie un comentariu