Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Serena Williams, decizia importantă pe care a luat-o din cauza coronavirusului

Serena Williams intenționează să-și petreacă „următoarele 6 săptămâni în singurătate” pe fondul creșterii pandemiei coronavirusului, a anunțat jucătoarea de tenis într-o postare pe Instagram.

Sportiva nu a menționat că ea sau cineva din familia ei a fost depistat cu coronavirus, însă cazurile din Statele Unite au urcat la peste 2.030 de pacienți infectați, iar numărul morților a crescut la peste 45, potrivit The New York Times.

Williams, în vârstă de 38 de ani, are 23 de titluri de Grand Slam și este considerată de mulți cea mai mare jucătoare de tenis din toate timpurile. Mai are nevoie de încă două titluri de Grand Slam pentru a depăși recordul de 24 de titluri deținut de Margaret Court.

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au o fiică de 2 ani, pe nume Olympia. Clasată în prezent pe locul 9 în lume, Williams a spus că intenționează să se concentreze „să fie soție, mamă, să gătească, să se ocupe de curățenia de primăvară”.

WTA a anunțat că două turnee din America nu vor mai avea loc din cauza pandemiei de coronavirus. Miami Open și Volvo Car Open – turnee desfășurate la Miami și, respectiv, la Charleston – nu se vor desfășura din cauza îngrijorărilor cu privire la COVID-19.

ARTICOLE SIMILARE

Două filme românești deschid anul 2009

realitatea

Locuri magice in Bucuresti – Episodul 2

realitatea

Unsprezece momente de neuitat de la nunta regală

Andreea Damian

Concertul de Anul Nou de la Filarmonica Sibiu propune „O seară ca-n filme”

Andreea Damian

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Edith Gonzalez după moartea actriței

Andreea Damian

Mary Poppins se întoarce: Supercalifragilisticexpialidocious sau nu?

realitatea

Scrie un comentariu