Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Serena Williams, decizia importantă pe care a luat-o din cauza coronavirusului

Serena Williams
Serena Williams intenționează să-și petreacă „următoarele 6 săptămâni în singurătate” pe fondul creșterii pandemiei coronavirusului, a anunțat jucătoarea de tenis într-o postare pe Instagram.

Sportiva nu a menționat că ea sau cineva din familia ei a fost depistat cu coronavirus, însă cazurile din Statele Unite au urcat la peste 2.030 de pacienți infectați, iar numărul morților a crescut la peste 45, potrivit The New York Times.

Williams, în vârstă de 38 de ani, are 23 de titluri de Grand Slam și este considerată de mulți cea mai mare jucătoare de tenis din toate timpurile. Mai are nevoie de încă două titluri de Grand Slam pentru a depăși recordul de 24 de titluri deținut de Margaret Court.

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au o fiică de 2 ani, pe nume Olympia. Clasată în prezent pe locul 9 în lume, Williams a spus că intenționează să se concentreze „să fie soție, mamă, să gătească, să se ocupe de curățenia de primăvară”.

WTA a anunțat că două turnee din America nu vor mai avea loc din cauza pandemiei de coronavirus. Miami Open și Volvo Car Open – turnee desfășurate la Miami și, respectiv, la Charleston – nu se vor desfășura din cauza îngrijorărilor cu privire la COVID-19.

ARTICOLE SIMILARE

Academia Americană de Film schimbă regulile pentru premiile Oscar din cauza pandemiei

Andreea Damian

Reese Witherspoon primește sfaturi de make-up de la fiica sa

Andreea Damian

Zachary Quinto: Sunt homosexual!

realitatea

Prințul Harry și-a ciupit soția de fund pe scările avionului

Andreea Damian

Coronavirus: de ce oamenii iau tot mai multe boli grave de la animale

Andreea Damian

Magda Demetrescu, prima Miss Romania

realitatea

Scrie un comentariu