Home > Slider > Beyonce, complicații la nașterea gemenilor: Sănătatea mea și a bebelușilor era în pericol

Beyonce, complicații la nașterea gemenilor: Sănătatea mea și a bebelușilor era în pericol

beyonce

Beyonce apare pe coperta revistei Vogue America, ediția de septembrie. Diva de 36 de ani a vorbit pentru prima oară despre complicațiile pe care le-a avut la nașterea gemenilor ei, Rumi și Sir. Operația de cezariană a lăsat urme asupra sănătății sale și a corpului ei. În cadrul interviului, cântăreața a făcut lumină în privința unei noi sarcini.

„După ce am născut primul copil, credeam în lucrurile pe care societatea le spune despre cum ar trebui să arate corpul. Am pus presiune pe mine pentru a scăpa de kilogramele acumulate pe perioada sarcinii în numai trei luni și am organizat un tur mic. Privind înapoi, a fost o nebunie. Încă alăptam în timpul turneului Revel, din Atlantic City, din 2012. După ce am născut gemenii, am privit lucrurile altfel.

Aveam 98 de kg în ziua în care i-am născut pe Rumi și Sir. Sufeream de toxemie și am avut nevoie de odihnă la pat timp de o lună. Sănătatea mea și a bebelușilor era în pericol, așa că a trecut să fac cezariană. Am petrecut multe săptămâni la NICU. Soțul meu a fost ca un soldat, fiind mereu puternic pentru mine. Sunt mândră că am fost martora puterii și evoluției lui ca bărbat, ca prieten și ca tată. Am fost pentru mult timp într-o continuă luptă pentru supraviețuire.

Astăzi, mă simt conectată cu fiecare părinte care a trecut printr-o asemenea experiență. După cezariană, am avut de suferit, a fost o operație serioasă. O parte dintre organe au fost mutate temporar și, în cazuri rare, îndepărtate pe timpul nașterii. Nu știu dacă mulți înțeleg asta. Am avut nevoie de timp să mă vindec, să mă recuperez”, a declarat Beyonce pentru vogue.com.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Beyonce a reușit să scape de surplusul de kilograme cu ajutorul unei diete personalizate: „Am devenit vegană temporal, am renunțat la cafea, alcool și sucuri”.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Cântăreața i-a dăruit lui Jay-Z o fiică, în 2012, pe care a numit-o Blue Ivy. În iunie 2017, cei doi deveneau din nou părinți, de această dată a gemenilor Rumi și Sir.

O dată cu apariția în Vogue America, Beyonce a pus capăt și speculațiilor legate de o a treia sarcină. „Mi-a mai rămas puțină burtică după naștere și nu mă grăbesc s-o dau jos. Oricând sunt pregătită să îmi tonifiez abdomenul, voi găsi cel mai bun antrenor și voi munci până voi obține un six-pack. Dar deocamdată, mă simt bine așa cum sunt”, a explicat vedeta.

 

Articole asemanatoare
James Bond
Beyonce a înlocuit limonada cu martini și toți sunt convinși că va interpreta coloana sonoră pentru Bond 25
Vogue
Declarație de sustenabilitate: Vogue Italia a înlocuit modelele de pe coperta din ianuarie cu ilustrații
Beyonce
Beyonce lansează o colecție vestimentară de gen neutru
modă
Tulburare de sezon: de ce ianuarie este noul septembrie în modă

Comenteaza acest articol

Beyonce, complicații la nașterea gemenilor: Sănătatea mea și a bebelușilor era în pericol

by Andreea Damian   2 min
0